Κυριακή, 04 Μαΐου 2014 17:14

Μεγάλη επιτυχία η 3η θεση στις Κυκλάδες

Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η κατάληψη της τρίτης θέσης στο final four της Σαντορίνης για το τμήμα του ανδρικού του Α.Ο. Ερμούπολης, μία μεγάλη επιτυχία!

Και ο λόγος αυτού, είναι επειδή η αποστολή του ανδρικού τμήματος απαρτιζόταν μόνο από 9 άτομα εκ των οποίων οι περισσότεροι ανήκουν στα τμήματα του παιδικού αλλά και του εφηβικού!

Παρά τις επτά απουσίες βασικών παικτών και τους δύο τραυματίες που έπαιξαν και στους δύο αγώνες του final four, o A.O. Ερμούπολης κέρδισε το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο! Το κέρδισε άξια καθώς στον ημιτελικό αναμετρήθηκε με την μετέπειτα πρωταθλήτρια ομάδα των Φαναριών και της έβαλε δύσκολα, καθώς μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου οι πιτσιρικάδες του Ανδρέα Μαύρου βρίσκονταν μπροστά στο σκορ.

Τελικά έχασαν με σκορ 68-58, καθώς η κούραση και η έλλειψη αλλαγών έπαιξαν τον ρόλο τους. Στον μικρό τελικό αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Ο. Άρη την οποία και κέρδισε με σκορ 67-53. Πρέπει να επισημανθεί ότι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις ορισμένων παικτών της Συριανής ομάδας, έχουν στρέψει πάνω τους τα μάτια των μάνατζερ και των παραγόντων άλλων ομάδων από μεγαλύτερες κατηγορίες!

Πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και το προπονητικό team του Α.Ο. Ερμούπολης καθώς για άλλη μια χρονιά κέρδισαν όλα τα πρωταθλήματα στις μικρές κατηγορίες (παιδικό, εφηβικό, κορασίδες) και κατέκτησαν την τρίτη θέση στην κατηγορία του ανδρικού!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares