Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 14:58

Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα στον Άρη.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ δίνει αύριο Σάββατο στις 19:15 στο «Δ. Βικέλας» τον δεύτερό της αγώνα για την φετινή σαιζόν και το πρωτάθλημα Κυκλάδων με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ.

Η μετ' εμποδίων προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα με την απογευματινή προπόνηση και ο κόουτς Γιώργος Αραβοσιτάς πονοκεφαλιάζεται για την συμπλήρωση της τελικής δωδεκάδας. Και αυτό διότι μέσα στην εβδομάδα προέκυψαν αρκετά προβλήματα που αναγκάζουν αρκετά βασικά στελέχη να απουσιάζουν από την αυριανή αναμέτρηση, είτε λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, είτε λόγω τραυματισμού.

Εκ των πραγμάτων ο κύριος Αραβοσιτάς θα αναζητήσει λύσεις σε αθλητές του εφηβικού και παιδικού τμήματος για την στελέχωση της ομάδας. Δεδομένης της δυσκολίας της αναμέτρησης και του αξιόμαχου της αντιπάλου, αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αύριο στην Α΄ αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου «Δ. Βικέλας» και ευχή όλων είναι να δούμε μετά από αρκετό καιρό γεμάτες τις εξέδρες του γηπέδου.

Το μότο «αγωνιστικότητα - πειθαρχία - ομαδικότητα» του προπονητή του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ δεν αλλάζει και σε δηλώσεις του για το επικείμενο αγώνα τόνισε «Αναμένεται ένα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι για την ομάδα μου και σε αυτό συντελούν και οι πολλές απουσίες παικτών για διάφορους λόγους. Δεν έχουμε την πολυτέλεια της μεμψιμοιρίας, απλά εύχομαι να μην κοστίσουν και περιμένω από όλους, όσους αγωνιστούν, να δώσουν το «κάτι» παραπάνω για την νίκη. Από την άλλη, δίνεται η ευκαιρία σε νέα παιδιά, που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας μας, να πάρουν γεύση και εμπειρίες από αγώνα ανδρικού πρωταθλήματος και πρέπει να την «αρπάξουν» από τα μαλλιά. Καλούμε όλον τον κόσμο να έλθει στο γήπεδο, για να απολαύσει όμορφο θέαμα και να χειροκροτήσει την προσπάθεια των παιδιών».

andron-aris-7-11-2014

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ για αυτήν την εβδομάδα θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στο νησί της Τήνου. Εκεί και στο ανοιχτό Δημοτικό Γήπεδο «Νικόλαος Κορνάρος» καιρού επιτρέποντος το παιδικό τμήμα θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο του Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Παίδων Κυκλάδων.

Έως τώρα η ομάδα του Μιχάλη Μανανά μετρά μία νίκη επί του Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ με 52-27 και μία ήττα από τον Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ με 38-55 έχοντας κατά διαστήματα παρουσιάσει μία πολύ όμορφη εικόνα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και το μόνο που προβληματίζει τον κόουτς Μανανά είναι η δυσμενής πρόγνωση του καιρού για βροχή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης (13:00).

Δυστυχώς, μολονότι στο νησί της Τήνου πρόσφατα και λίγες ημέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές εγκαινιάστηκε ένα πραγματικό «στολίδι» για τις Κυκλάδες, το Κλειστό Γυμναστήριο «Τήνια 1895», το οποίο θα «κάλυπτε» τις ανάγκες τέλεσης πολλών αγώνων του πρωταθλήματος, εντούτοις έκτοτε παραμένει ανενεργό εξαιτίας της έλλειψης κονδυλίων για την τελική παράδοσή του. Μακάρι σύντομα να δοθεί λύση στο θέμα αυτό.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares