Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 00:52

Τρίτο και... καλύτερο!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Νέοι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου και οι δημοσιογράφοι του νησιού ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Ο αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε πλέον θεσμός, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου.

Ο σκοπός, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, είναι ένας και μοναδικός... Μία ελάχιστη προσφορά σε συναθρώπους μας που έχουν ανάγκη και κοινωνικούς φορείς που προσφέρουν πολύτιμο έργο, έχοντας σχεδόν μηδαμινή βοήθεια και μοναδικά τους εφόδια την αγάπη για ζωή και την όρεξη για προσφορά.

Φέτος οι σύλλογοι που επιλέχθηκαν για να τους διατεθούν τα έσοδα από τον αγώνα είναι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων και ο Σύλλογος Στήριξης ΑμΕΑ και ΑμΕΕΑ Κυκλάδων “ΔΙΚΑΙΩΜΑ”

Καλεσμένοι... έκπληξη!

Ο 3ος φιλανθρωπικός αγώνας όμως, όπως μαρτυράει και ο τίτλος, θα είναι και ο καλύτερος! Η ομάδα των δημοσιογράφων κινήθηκε δυναμικά στο... μεταγραφικό παζάρι και αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ενισχυμένη με καλεσμένους-έκπληξη από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο!

Επομένως, την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου δίνουμε ραντεβού στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου για ένα απόγευμα γεμάτο εκπλήξεις, αλλά κυρίως για ένα απόγευμα κοινωνικής προσφοράς...

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με όλες τις απαιραίτητες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον 3ο φιλανθρωπικό αγώνα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μάχες για την πρόκριση Πρώτη νίκη για τον ΓΣ Μυκόνου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares