Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 19:44

Νίκησαν και πάλι στο τοπικό ντέρμπυ

Νικητής αναδείχθηκε για άλλη μια φορά σε τοπικό ντέρμπι χθες ο Α.Ο. Ερμούπολης.

Στο ματς που διεξήχθη στο Α.Κ.Δ.Ε. ο Α.Ο. Ερμούπολης επιβλήθηκε της ομάδας του Άρη Σύρου με σκορ 73-49.

Οι περσινοί πρωταθλητές, έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο φετινό finalfourείχαν την πολυτέλεια να κάνουν διάφορους πειραματισμούς στο παιχνίδι τους, που θα τους χρειαστούν για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Η μαχητική ομάδα του Άρη Σύρου τους δυσκόλεψε στην πρώτη περίοδο καθώς εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των περιφερειακών παικτών του Α.Ο. Ερμούπολης και προηγήθηκε με σκορ 11-12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η πίεση του Α.Ο. Ερμούπολης απλώθηκε σε όλο το γήπεδο και αυτό έφερε πολλά κλεψίματα και εύκολα καλάθια για τους τυπικά γηπεδούχους. Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου οι συνεχόμενοι αιφνιδιασμοί με κύριο αποδέκτη τον Πολίτη έγιναν συχνό φαινόμενο. Κάπως έτσι έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 34-21 υπέρ του Α.Ο. Ερμούπολης.

paidon-ermoupoli-aris-11-2-2015-2

Το τρίτο δεκάλεπτο κυμάνθηκε στους ίδιους ρυθμούς, χωρίς ιδιαίτερο θέαμα. Πολλά άστοχα περιφερειακά σουτ από τις δύο ομάδες και αρκετά λάθη. Αυτό σε συνδυασμό με τα αρκετά διαιτητικά σφυρίγματα δεν έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Ανδρέα Μαύρου να παίξουν το γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ που έχουμε συνηθίσει όλη την χρονιά. Οι πρωταθλητές συνέχισαν τα κλεψίματα σκοράροντας συνήθως με αιφνιδιασμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδιναν κάποιες απαντήσεις με τους ψηλούς της παίκτες στο low post. Κάπως έτσι το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 61-34.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε τίποτα, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε καθώς πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής όσοι παίκτες δεν είχαν παίξει αρκετά.

Δείτε εδώ… φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν!

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-12, 23-9, 27-13, 12-15

Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: (Μαύρος Α.), Καραμολέγκος Μ., Τάκος Δ., Σαβρακίδης Β. 12(1), Πολίτης Β. 33(1), Αρμακόλας Γ. 2, Ζουλουφός Μ., Μίμογλου Γ. 13, Κρεατσούλας Α. 2, Κρεατσούλας Χ., Πανούσης Δ., Βουτσίνος Φ.9, Αρακάς Η.2.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ: (Μανανάς Μ.), Τρούλλος Η., Τάνταλος Α., Μάνης Α. 1, Καπέλλας Ι. 3(1), Ξένος Ο. 8(1), Παχής Γ. 9(1), Ξαγοράρης Ι. 15, Λειβαδίτης Α. 4, Κωστόπουλος Δ., Φωστέρης Δ. 7, Μαρινάκης Χ. 1, Νικολακόπουλος Α. 2.

paidon-ermoupoli-aris-11-2-2015-3

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares