Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 12:14

Μπασκετικός αναβρασμός σε Πάρο και Αντίπαρο…

25 μέρες τώρα τα δυο νησιά κινούνται στο ρυθμό του PABL 2015-16…. 25 μέρες τώρα τα δυο νησιά κινούνται στο ρυθμό του PABL 2015-16….

Το Τοπικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Πάρου-Αντιπάρου αποτελείται φέτος από 11 ομάδες, τρεις εκ των οποίων από την Αντίπαρο (!!!), ενώ στις καθιερωμένες από πέρυσι έδρες της Παροικίας, της Μάρπησσας και της Αντιπάρου αναμένεται να προστεθεί και αυτή της Νάουσας εφόσον ολοκληρωθούν έγκαιρα οι απαραίτητες βελτιώσεις στο γήπεδο του Γενικού Λυκείου.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 24 αγώνες με όλες τις ομάδες να έχουν δώσει από 3 έως 5 παιχνίδια! Η μοναδική αήττητη ομάδα είναι η περυσινή φιναλίστ DrinkTeam, η οποία μετρά φέτος 3 νίκες, ενώ στην κορυφή της βαθμολογίας ισοβαθμούν οι OKLAΧΩΜΑ THUNDER με την ANTIPAROSBC έχοντας αμφότερες ρεκόρ 4-1 και τους πρώτους να έχουν επικρατήσει στο μεταξύ τους ντέρμπι. Σύντομα τα αποτελέσματα, οι βαθμολογία, το πρόγραμμα, τα ρόστερ των ομάδων και οι πόντοι των παικτών θα είναι διαθέσιμα και από το sportcyclades.gr στην αντίστοιχη καρτέλα, η οποία θα ενημερώνεται άμεσα.

Και η τρέχουσα εβδομάδα είναι γεμάτη μπάσκετ αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει δέκα αγώνες, από την Τρίτη 10/11/15 έως και την Παρασκευή 13/11/2015.

Οι διοργανωτές και οι ομάδες περιμένουν όλους τους φίλους του μπάσκετ στα γήπεδα του PABL για να απολαύσουν όμορφες αναμετρήσεις σε αθλητικά πλαίσια και φιλικό κλίμα!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares