×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 11:50

Το Σάββατο ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Ηλυσιακό

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η ομάδα του Δημήτρη Δαμιανίδη μετά την ήττα που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική από το Μαρούσι με 61-48 επιστρέφει μπροστά στο κοινό της και θα αγωνιστεί απέναντι στον ιστορικό Ηλυσιακο.

Ο αγώνας των δύο ομάδων μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 15:00 το μεσημέρι καθώς την ημέρα και ώρα που ήταν αρχικά προγραμματισμένος αγωνίζεται και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού σε αγώνα που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

“Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώναςΠανναξιακός ΑΟΝ – Ηλυσιακός ΑΟ για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) αντί της 22/11/15 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 21/11/2015 και ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου “Δ. Περιστεράκης“.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανναξιακός με μοναδική απουσία τον Θοδωρή Καζακίδη ( που επιστρέφει στις προπονήσεις ) δεν έχει άλλα προβλήματα και στόχος του είναι η νίκη ώστε να παραμείνει εντός του αρχικού στόχου, την παραμονή στην κατηγορία.

Η τοπική αργία στη Νάξο για την γιορτή της Παναγίας κλείνει τα εμπορικά καταστήματα, κάτι που βοηθά τους οπαδούς του Πανναξιακού να μπορέσουν να παρευρεθούν σε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα της ομάδας μας το Σάββατο στις 15:00 και να τον στηρίξουν όπως κάνουν άλλωστε σε κάθε αγώνα του συλλόγου, εντός και εκτός έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων είναι εξαιρετικές καθώς έχουν ξαναβρεθεί «αντιμέτωποι» στο παρελθόν σε ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και η φιλοξενία αμφοτέρων ήταν υποδειγματική. Σύμφωνα με ανάρτηση στο γκρουπ των φιλάθλων του Πανναξιακού στο  facebook, γίνεται αναφορά στις συναντήσεις των οπαδών στο παρελθόν και αναμένεται όσοι φίλαθλοι του Ηλυσιακού βρεθούν στο ΔΑΚ Νάξου να απολαύσουν άριστης φιλοξενίας.

Αναλυτικά η αγωνιστική: (7η, 21-22/11):

Τρίτων – Πρωτέας Βούλας
Ηρόδοτος – Εσπερος Λαμίας
Κάδμος – Αγία Παρασκευή
Αρης Νικαίας – Ιπποκράτης Κω
Αρης Πετρούπολης – Κύδων
Πανναξιακός – Ηλυσιακός
Σπόρτιγκ – Μαρούσι

afisa paon ilisiakos 1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares