Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 23:06

«Μάχες» για τους Άνδρες και Παίδες του Άρη

Ένα... γεμάτο Σαββατοκύριακο είναι αυτό που έρχεται για τον Άρη Σύρου.

Το πρόγραμμα των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων περιλαμβάνει υποχρεώσεις τόσο για το παιδικό, όσο και για το ανδρικό τμήμα της ομάδα μας.

Σε ουδέτερο... έδαφος οι παίδες

Την αρχή κάνουν οι παίδες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν το Σάββατο για την Τήνο όπου θα υποδεχθούν τον ΓΣ Μυκόνου (ώρα έναρξης 13:00).

Μετά την καλή εμφάνιση και την ήττα στις λεπτομέρειες από τον ΑΟ Άνδρου, οι μικροί αθλητές του Λάζαρου Τσιομπάνη θέλουν να δείξουν ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν απέναντι στην ομάδα της Μυκόνου. Η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν για την Τήνο.

Διπλή μάχη για άνδρες

Το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα έναρξης 17:30) την σκυτάλη θα πάρει το ανδρικό τμήμα του Άρη που θα αντιμετωπίσει τον τυπικά γηπεδούχο ΑΟ Πάρου στο κλειστό της Σύρου.

Αυτό θα είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια, καθώς οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες το απόγευμα (ώρα έναρξης 18:00) της Κυριακής, αυτή τη φορά με γηπεδούχο την ομάδα μας.

Η ομάδα του Αντώνη Βαρθαλίτη, που έχει δώσει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι μέχρι στιγμής, έχει σαν στόχο τη νίκη στα δύο παιχνίδια απέναντι στους παριανούς.

Η αγωνιστική απραξία προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας που προσπάθησε μέσα από φιλικά με τους παλαίμαχους του Άρη, αλλά και τους Παλαίμαχους Σύρου, να διατηρήσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τους παίκτες του.

Γραφείο τύπου Άρη Σύρου

aris syrou paides

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares