Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 16:06

Συγχαρητήριες επιστολές στους Παίδες της Α.Ε.Σ.

Στο παρόν άρθρο θα αναδημοσιεύονται οι συγχαρητήριες επιστολές προς την ομάδα Παίδων της ΑΕ Σαντορίνης, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων 2015-16.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην ΑΕ Σαντορίνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.
Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη του «ΤΑΚ Περιστεριώνας», το Δήμο Τήνου και τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του Final-4. Ιδιαίτερα μνεία πρέπει να γίνει στο φίλαθλο κοινό της Τήνου που κατέκλυσε το κλειστό και αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.
Παράλληλα επιθυμούμε να συγχαρούμε την παιδική ομάδα του συλλόγου μας, τους αθλητές και τους προπονητές του τμήματος για την μεγάλη προσπάθειά που κατέβαλαν, τιμώντας, για άλλη μία φορά, την ένδοξη φανέλα του Πανναξιακού.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ

Το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής και η ομάδα παίδων του Τ.Α.Κ. Περιστεριώνας συγχαίρουν την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων της Ε.Σ.Κ.Κ. για τη σαιζόν 2015-2016! Ευχόμαστε στον φιλικό μας σύλλογο από τη Σαντορίνη πάντα χαρές και επιτυχίες σε όλα τα τμήματά του!

Άρης Σύρου

Ο Αθλητικός Όμιλος Άρης Σύρου εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην ΑΕ Σαντορίνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η κατάκτηση του τίτλου είναι η ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά και τον κόπο που καταβάλουν όλο τον χρόνο οι αθλητές και οι προπονητές τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Παράλληλα θέλουμε να συγχαρούμε και τις άλλες τρεις ομάδες που έλαβαν μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων, τον Πανναξιακό, τον Περιστεριώνα Τήνου και τον ΓΣ Μυκόνου.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο συγχαίρει θερμά τη Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και ιδιαιτέρως τον κ. Αξιώτη Κωνσταντίνο, και φυσικά τους αθλητές της Αθλητική Ένωση Σαντορίνης Α.Ε.Σ, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στην Κατηγορία των Παίδων.
Ευχόμαστε η επιτυχία αυτή, να είναι η αρχή για πολλές ακόμα διακρίσεις, για όλα τα τμήματα της ομάδας μπάσκετ του νησιού μας.
Δια το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Νίκος Καμπουράκης
Ο Γεν. Γραμματέας Μάκης Βασαλάκης

ΔΑΠΠΟΣ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την κατάκτηση του κυκλαδικού πρωταθλήματος παίδων 2015-16. Με τη συμμετοχή, αλλά και τη νίκη τους στο Final 4 ανταμείφθηκαν οι κόποι τόσο των παιδιών, όσο των προπονητών, των παραγόντων, αλλά κυρίως των γονέων που ζουν καθημερινά τον αγώνα τους.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

Νικόλαος Ζώρζος – Δήμαρχος Θήρας

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την μεγάλη σας νίκη και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων Παίδων για τη σαιζόν 2015-16.
Τα συγχαρητήρια μας πολλά προς όλα τα παιδιά και τους προπονητές, αλλά και στους γονείς τους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη αυτή την πορεία.

Η νίκη αυτή είναι σημαντική για όλους μας καθώς σηματοδοτεί όχι μόνο την αρχή μιας νέας λαμπρής πορείας της καλαθοσφαίρισης παίδων, αλλά θα αποτελέσει τη βάση και τη μαγιά για τις αυριανές προσπάθειες και νίκες των αθλητών μας.Το ήθος, το αγωνιστικό πνεύμα, η σκληρή δουλειά και η δύναμη ψυχής που διακρίνει κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της τωρινής αλλά και μελλοντικής επιτυχίας σας.Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια πολλά».

Θύελλα Καμαρίου

Σύσσωμο το Δ.Σ. και οι φίλοι της Θύελλας Καμαρίου συγχαίρουμε την ομάδα Παίδων της Α.Ε.Σ. καθώς και τον συγχωριανό μας, προπονητή  της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Αξιώτη, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων 2015-16!Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!Με εκτίμηση,Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου

Γ.Σ. Μυκόνου

Το Δ. Σ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Σ.Μυκονου συγχαίρει την παιδική ομάδα του συλλόγου μας, τους αθλητές και τους προπονητές του τμήματος για την μεγάλη προσπάθειά που κατέβαλαν, παρά τα προβλήματα, στον αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 26/3 με την αντίστοιχη ομάδα του Τ. Α. Κ Περιστεριώνα για το πρωτάθλημα Παίδων Κυκλάδων της ΕΣΚΚ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας ξεδίπλωσε το ταλέντο της, έπαιξε με περίσσιο ζήλο και ήταν μπροστά στο σκορ για αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Όμως, η κούραση που επήλθε και ίσως κάποιες λανθασμένες αποφάσεις από τους διαιτητές του αγώνα, συνετέλεσαν στο να μην έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα μας αν και προηγούνταν μέχρι και με 12 πόντους. Για την ιστορία, η ομάδα της Τήνου κατέκτησε την Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα , κέρδισε με σκορ 42-37 την οποία και συγχαίρουμε.
Ο Σύλλογός μας έχει ως αρχή του τον σεβασμό στους αθλητές όλων των ομάδων και χωρίς να βάζει μπροστά την οποιαδήποτε σκοπιμότητα, ιδιαίτερα σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες.
Η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Μυκόνου περήφανα και δυνατά θα βρίσκεται πάντα παρούσα στους αγωνιστικούς χώρους να κερδίζει με την παρουσία και την αθλητική της εμφάνιση το σεβασμό και την καταξίωση με τρόπους που θα τιμούν την ιστορία του και θα προάγουν το Μπάσκετ και το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ…
Μια θεμελιώδη δομή της δημιουργικότητας είναι να μην φοβάσαι την αποτυχία ..!
ΥΣ. Η οικογένεια του Γ. Σ. Μυκόνου θέλει να δώσει τα εύσημα στην ομάδα του Α.Ε. Σαντορίνης η οποία κατάφερε, με επιμονή και υπομονή να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς έγραψαν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares