Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 18:14

Μίνι φιέστα για τους πρωταθλητές της ΑΕ Σαντορίνης

Φωτο από tinostoday.gr Φωτο από tinostoday.gr

Μεγάλη η χαρά της Σαντορίνης ολόκληρης που γιορτάζει σύσσωμη την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους Παίδες της ΑΕ Σαντορίνης, οι οποίοι κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σε μία μικρής γιορτή που στήθηκε στο ΔΑΠΠΟΣ, οι Σαντορινιοί χάρηκαν αυτή την επιτυχία. Χαρακτηριστικά τα λόγια της κυρίας Χρυσού στην προσωπική της σελίδα στο Fb:
Τα αστέρια μας, οι Πρωταθλητές Κυκλάδων έφεραν το Κύπελλο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης που είναι το δεύτερο σπίτι τους, και μας γέμισαν χαρά!!!!! Εύγε!!!!!
Σ” ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στη παράταση, οι Παίδες μας επικράτησαν του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. με 61-67 και στέφθηκαν για 1η φορά στην ιστορία τους Πρωταθλητές Κυκλάδων!!!
Σύσσωμη η οικογένεια της Α.Ε.Σ. συγχαίρει τους αθλητές μας και τον προπονητή του τμήματος κ. Κωνσταντίνο Αξιώτη για την μεγάλη τους επιτυχία!
Με το καλό και στις κορασίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που κατάφεραν έχοντας δίπλα τους τον Προπονητή τους κ. Χάρη Πεταλωτή, να είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Final 4 των Κυκλαδων!!!!
Αγωνίζονται την επόμενη εβδομάδα!!!!
Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!!!!!!
Η κυρία Κωνσταντίνα Χρυσού ανάρτησε επίσης το ακόλουθο βίντεο από την μικρή φιέστα της ΑΕΣ

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares