Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 01:53

Συγχαρητήρια στις Κορασίδες μας

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Σ. συγχαίρει την ομάδα Κορασίδων του για την παρουσία της σε ένα ακόμη F4 Κορασίδων ΕΣΚΚ.

Η ομάδα μας κατέκτησε την 4η θέση στις Κυκλάδες έπειτα από σκληρές μάχες, σοβαρούς τραυματισμούς και ατυχίες που μας »χτύπησαν την πόρτα» σ” αυτό το F4.

H διοίκηση της ομάδας μας κρίνει την φετινή σεζόν των κοριτσιών μας άκρως επιτυχημένη και συγχαίρει αυτές και τον προπονητή τους κ. Χάρη Πεταλωτή, για την αθλητική τους παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους και αυτή τη χρονιά!

Εκφράζουμε ένα μεγάλο περαστικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας στην μεγάλη άτυχη της ομάδας μας Πάολα Τσούπα και τις στέλνουμε τις πιο θετικές μας σκέψεις για γρήγορη επάνοδο στα παρκέ!

Είμαστε όλοι πραγματικά υπερήφανοι για τα κορίτσια μας, για την θέληση, τον χαρακτήρα τους εντός και εκτός γηπέδων και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο μέλλον!

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα της Ερμούπολης που στέφΘηκε Πρωταθλήτρια Κυκλάδων 2016 καθώς και στους διοργανωτές του F4 και την ΕΣΚΚ για την επιτυχημένη διοργάνωση.

Κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς μας καθώ ςκαι σε όλους όσους στάθηκαν για μια ακόμη σεζόν στο πλευρό των κοριτσιών μας!

Είμαστε υπερήφανοι για εσάς κορίτσια!!!

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της Α.Ε.Σ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares