Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 19:52

Το ευχαριστώ της ΕΣΚ Κυκλάδων

Ολοκληρώθηκε σήμερα το Final Four Εφήβων στη Σύρο όπου μετά από ένα συναρπαστικό τελικό ο ΑΟ Ερμούπολης έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΑΟ Πάρου με 68-55.

Στο μικρό τελικό η ΑΕ Σαντορίνης πήρε το χάλκινο με νίκη επί του Άρη Σύρου με 53-50. Παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες το Final Four στέφθηκε από επιτυχία κυρίως λόγω της βοήθειας των χορηγών, τους οποίους η ΕΣΚΚ ευχαριστεί θερμά. Ειδικότερα την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σύρου Ερμούπολης. τη Blue Star Ferries, την Hellenic Seaways, το Super Market Νεωρίου Σύρου, το Sagkinetos Sport, την Τυποκυκλαδική, την κάβα Ψαρρός και τη Βίκος, την Pixel Τήνου και όσους φρόντισαν το μουσικό και χορευτικό "ντύσιμο" του Final Four. Επίσης  τον κόσμο που και τις 2 μέρες γέμισε το Δημήτριος Βικέλας. Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε τους 4 φιναλιστς για το αθλητικό πνεύμα που έδειξαν και να ευχαριστήσουμε τους συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών.

Τέλος συγχαρητήρια στον πρώτο σκόρερ Μανώλη Βασιλειάδη (ΑΟ Άρης), στον MVP Πατάπη Γιώργο (ΑΟ Ερμούπολης) αλλά και τους Δημήτρη Τσιώλη (ΑΟ Ερμούπολης), Δημήτρη Παπαχατζή (ΑΟ Πάρου) και Μπουραντά Νίκο (ΑΕ Σαντορίνης) που αποτέλεσαν την καλύτερη πεντάδα του Final Four. Ραντεβού στο Final Four Ανδρών.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares