Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 11:16

Ο Σεραφείμ Σφήκας στο τιμόνι της ΑΕ Σαντορίνης

Στο πρόσωπο του Σεραφείμ Σφήκα βρήκε η ΑΕ Σαντορίνης τον αντικαταστάτη του Χρήστου Κωνσταντινίδη στον πάγκο της ομάδας, με τον οποίο έλυσαν την συνεργασία τους κοινή συναινέση έπειτα από τον αγώνα κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου.

Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή, γνώστη της κατηγορίας, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο γεγονός πως έχει βραβευτεί  πέντε φορές από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο παρελθόν. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου η ΑΕΣ, ο Σφήκας θα κάνει ντεμπούτο αύριο Κυριακή 13 Νοεμβρίου κόντρα στον Κάδμο (3:00 μ.μ.) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των 77 λέξεων της ΑΕ Σαντορίνης για τον «γάμο» της με τον Σφήκα:

«Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Σεραφείμ Σφήκα.

Ο κ. Σφήκας στο παρελθόν έχει αποτελέσει προπονητής του Λοκρού Αταλάντης, Χαλανδρίου, Κρόνου Γέρακα κι επίσης έχει βραβευτεί πολλάκις από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.
Ο νέος προπονητής θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή 13/11 κόντρα στον Κάδμο Θήβας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Καλωσορίζουμε τον νέο Head Coach και του ευχόμαστε καλή επιτυχία για τον αγώνα της Κυριακής».

Να σημειωθεί πως η ανακοίνωση αυτή ήρθε ένα 24ωρο σχεδόν μετά το – για ακόμη μια φορά – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του “SportCyclades” αργά το βράδυ της Πέμπτης πως παρατηρείται έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες στο ζήτημα προπονητή κι «εκτός απροόπτου αύριο Παρασκευή θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις». Όπερ κι εγένετο.

Στον αγωνιστικό τομέα εν όψει του αυριανού αγώνα κόντρα στο συγκρότημα της Θήβας, ο Σφήκας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ηλία Κυριακόπουλου που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Νίκη Αμαρουσίου, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Στράτου Παπαδόπουλου.

Επειδή όμως ένα ρεπορτάζ δεν είναι μόνο ένα copy – paste και βγάλαμε το …μεροκάματο, αναφορικά με το αποκλειστικό του “SportCyclades” και το θέμα της επιστροφής των Βαγγέλη Βουρτζούμη και Βαγγέλη Παπασταματίου φορώντας την φανέλα της ΑΕ Σαντορίνης για το υπόλοιπο της σεζόν, όλα θα ξεκαθαρίσουν από Δευτέρα.

Sfikas_1.png

Sfikas_2.png

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares