Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 17:59

Η ΑΝΔΡΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

basket_2011_2

Το τριήμερο τουρνουά μπασκετ 3*3, το πρώτο πανανδριακο τουρνουά, έκλεισε με την τελική φάση, την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Μεσαριάς.

Η συμμετοχή και η επιτυχία ήταν αυτά που σημάδεψαν την διοργάνωση και την έκαναν συνείδηση στο μυαλό όλων ,όπου και περιμένουν από τώρα την επόμενη συνάντηση του χρόνου , την επομένη εβδομάδα από του "Αγίου Πνεύματος".

Η τελική φάση έγινε με τη συμμετοχή 8 ομάδων που είχαν προκριθεί τις δυο προηγούμενες μέρες, μέσα από τις 26 συνολικά που συμμετείχαν.

Αρκετός κόσμος λοιπόν και την Κυριακή στις 6μμ στη Μεσαριά παρακολούθησαν τους τελικούς και την ομάδα "ΣΤΙΒΑΡΙ" (Δημ. Πρινιωτακης - Μιχ. Πρινιωτακης - Νικ. Κατσικης - Δημ. Βλαμης), να κατακτούν την πρώτη θέση.

Στον διαγωνισμό τριπόντων νικητής αναδείχτηκε ο Κ. Μπαλασκας.

Αυτά για την ιστορία, γιατί νικητές ήσαν όλοι όσοι συμμετείχαν ( και οι 104) και που ελπίζουμε όλοι του χρόνου να είναι 204.

Τέλος θελω αλλη μια φορά να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον εμπνευστή της ιδέας , ιατρό-ορθοπεδικό κ. Θεοδόση Σουσουδη , για την άψογη οργάνωση. Δε σταματάμε όμως εδώ. Όπως αναφέρει ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, είναι πιθανό αντίστοιχο τπανανδριακο τουρνουά beach volley μέσα στο καλοκαίρι.

Μακάρι να ζήσουμε άλλο ένα θαυμάσιο αθλητικό τριήμερο στην Άνδρο.

Πριν κλείσω θα ήθελα να σταθώ σε κάτι πάρα πολύ σημαντικό για το νησί μας αλλά και για όλες τις Κυκλάδες.

Από τις 21 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου , η GOLDEN STAR FERRIES και το SUPER FERRY 2, συνδέουν την Άνδρο και με τη Νάξο μέσω της γραμμής Ραφήνα-Άνδρο- Τήνο- Μύκονο- Νάξο.

Εύχομαι η γραμμή να τύχει ιδιαίτερης αποδοχής και να καθιερωθεί και το χειμώνα έστω και κάποιες μέρες την εβδομάδα.

Για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΑΝΔΡΟΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares