Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 13:56

Αναβολή «φιάσκο» στο ΑΕ Σαντορίνης – Πανναξιακός ΑΟΝ

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα με το Μπάσκετ στις Κυκλάδες, καθώς πλέον η Ένωση δεν είναι σε θέση να ορίσει παιχνίδια ακόμη και σε νησιά που υπάρχουν 4-5 διαιτητές.

Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο ντέρμπι ΑΕ Σαντορίνης  - Πανναξιακός ΑΟΝ, το οποίο όπως γράψαμε χθες δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, καθώς η ΕΣΚ Κυκλάδων, παρά τις προσπάθειες του ίδιου του προέδρου της, τελικά δεν κατάφερε να ορίσει διαιτητές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μάλιστα, όλα αυτά την ώρα, που στη Σαντορίνη, υπάρχουν 5 ενεργοί διαιτητές, οι οποίοι όλως περιέργως δήλωσαν κολλήματα! Ενώ παράλληλα η ΑΕ Σαντορίνης φάνηκε διατεθειμένη να πληρώσει εξοδολόγιο διαιτητών ακόμη και εκτός της Σαντορίνης προκειμένου να γίνει ο αγώνας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σε αυτή την υπόθεση υπάρχει παρασκήνιο και ο κόσμος περιμένει να ενημερωθεί σχετικά με το τι έχει μεσολαβήσει προκειμένου να μην οριστεί το παιχνίδι αυτό.

Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο πίσω από το νέο αυτό φιάσκο, ενώ οι πηγές μας αναφέρουν ότι ο αγώνας θα οριστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Με ενημέρωση που εστάλη από την ΕΣΚ Κυκλάδων ο προγραμματισμένος αγώνας μπάσκετ ανδρών για την Κυριακή 19.11.17 αναβάλλεται λόγω έλλειψης διαιτητών.

Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ΑΕ Σαντορίνης και του Πανναξιακού που είχε ανακοινωθεί στο προσωρινό πρόγραμμα της ΕΣΚ Κυκλάδων δεν θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω του ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι διαιτητές.

Η ΕΣΚ Κυκλάδων δια του προέδρου της Λαυρέντιου Σαλάχα έκανε  αίτημα προς τους Συνδέσμους διαιτητών Αθήνας και Πειραιά όμως δεν κατέστη δυνατόν η εύρεση διαθέσιμων διαιτητών και ως εκ τούτου το παιχνίδι θα αναβληθεί.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕ Σαντορίνης είχε αποδεχτεί την πρόταση ΕΣΚ Κυκλάδων για να έλθουν διαιτητές από το Λεκανοπέδιο αναλαμβάνοντας και τα αυξημένα έξοδά τους προκειμένου να μη αναβληθεί το παιχνίδι». 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares