Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 21:25

Πανιώνιος Σαντορίνης: Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 "γιορτή του αθλήματος" video

PANIONIOS_3X3

Μεγάλη επιτυχία είχε το Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 που διοργάνωσε ο Πανιώνιος Σαντορίνης σε συνεργασία με το ΔΑΠΠΟΣ στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης.

Παιδία ηλικίας από 7 έως 18 ετών από τον Πανιώνιο αλλά και τον Άτλαντα, έφτιαξαν την δική τους ομάδα συμμετείχαν, έπαιξαν διασκέδασαν & χάρηκαν το παιχνίδι σε αυτήν την γιορτή του Μπάσκετ. Σε μια άψογη διοργάνωση ο Νέος Πρόεδρος του Πανιωνίου Βλαβιανός Βαλάντης το Δ.Σ και οι συνεργάτες τις ομάδας έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά κάθε ηλικίας και διαφορετικών αθλητικών σωματείων να γνωρίσουν τι σημαίνει το ΕΦ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ και το υγιή Άμιλλα των Αγώνων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Νέο Πανιώνιου και του ευχόμαστε να συνεχίζει να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε αυτό που λέγετε Μπάσκετ και αθλητισμός στο νησί μας.

Πάνω από 150 παιδία διαγωνίστηκαν μεταξύ τους κορίτσια και αγόρια έδειξαν πόσο πολύ αγαπάμε και θέλουν ακολουθήσουν το άθλημα του Μπάσκετ. Παρά το πλήθος των συμμετοχών από παιδιά στο παρκέ λίγοι ήταν οι γονείς που ήρθαν στις κερκίδες να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των παιδιών τους. Ελπίζουμε και πιστεύουμε την επόμενη φορά να γεμίσουν τα 800 καθίσματα· με την παρουσία τους· και με το ζεστό τους χειροκρότημα να συμμετέχουν στην όμορφη προσπάθεια των Παιδιών τους κ των Αθλητικών Συλλόγων.

Οι νικητές στο τέλος βραβεύτηκαν, φωτογραφήθηκαν όλοι σαν μια οικογένεια είτε έχασαν είτε κέρδισαν και έδωσαν το ραντεβού τους σίγουρα για το επόμενο 3Χ3. Την διοργάνωση τίμησαν με την Παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος Πανιωνίου και Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Ηλίας Μάινας και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ.Καντζέλης Αντώνιος.



Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares