Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 21:38

Χαμόγελα στο δείπνο των ανδρών και των εφήβων του Περιστεριώνα

Άκρως επιτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η φετινή περίοδος για τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ του Περιστεριώνα. Οι κατακτήσεις των τριών πρωταθλημάτων, σε εφηβικό, κορασίδων και παιδικό, καθώς και η συμμετοχή του ανδρικού στην ημιτελική φάση ήταν ορισμένες από τις επιτυχίες του συλλόγου της Τήνου…

Έτσι, μετά την επιστροφή των αποστολών των παγκορασίδων και των παμπαίδων από τη Μύκονο την Κυριακή (19/5) το μεσημέρι, ο προπονητής της ομάδας, ο Αντώνης Βιδάλης και μέλη του ανδρικού και του εφηβικού τμήματος γευμάτισαν στο εστιατόριο “Μύρτιλο Bistro”.

Άπαντες είχαν την ευκαιρία να τα πούνε πλέον σε χαλαρό τέμπο, μετά από μία έντονα στρεσαρισμένη, αλλά άκρως επιτυχημένη χρονιά, κρίνοντας από τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα. Στο γεύμα, υπήρχε κέφι, ενώ δεν έλειπαν και τα πολλά πειράγματα. Εμφανώς συγκινημένος, ο αθλητής του ανδρικού τμήματος και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Φραγκίσκος Δελατόλας είπε στους παρευρισκομένους:

«Έχω ξαναγεννηθεί μαζί σας! Ήταν μια παρά πολύ ωραία χρονιά! Ίσως κάποιοι να φύγετε να πάτε για σπουδές, ή οτιδήποτε άλλο, αλλά πραγματικά οι αναμνήσεις είναι αυτές που μένουν και χάρηκα που σας γνώρισα παρά πολύ!».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Βιδάλης έδωσε το δικό του στίγμα απευθυνόμενος προς όλους: «Ήταν μία απίστευτη χρόνια. Νομίζω για μένα η καλύτερη μου στην ομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μικρούς και μεγάλους. Είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσετε και για την ζωή σας, την σταδιοδρομία σας και τις δικές σας οικογένειες. Μπράβο ρε παιδιά! Βάλτε στόχους, όνειρα, με ελπίδα και πίστη στον Θεό, με χαμηλά το κεφάλι, αλλά ψηλά τον πήχη της εργατικότητας! Ευχαριστώ πολύ ιδιαίτερα τους μεγάλους γιατί η συμπεριφορά σας ήταν πολύ δυνατή απέναντι στους μικρούς, αλλά και οι μικροί σεβαστήκατε τους μεγάλους».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares