Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 23:02

Στην Πάρο κόντρα στον ΑΟΠ το τελευταίο τεστ του ΑΠΑΣ πριν την πρεμιέρα

Ένα ακόμη φιλικό προγραμματίστηκε για την ανδρική ομάδα του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής, την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου (3:00 μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” με αντίπαλο τον Αίαντα Αυλίδας.

Συγκεκριμένα, οι Απεραθείτες, μετά την άρνηση του Κορωπίου να μεταβεί στη Νάξο για φιλική αναμέτρηση, θα μεταβούν στην Πάρο την Κυριακή (6/10, 8:00 μ.μ.) για αντιμετωπίσουν στο κλειστό της Μάρπησσας τον ΑΟ Πάρου, στο τελευταίο τους τεστ πριν την έναρξη των υποχρεώσεων τους στο φετινό πρωτάθλημα και την παρθενική τους εμφάνιση στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Θοδωρής Αλμπάνης έχει βεβαίως εικόνα της ομάδας του από την μέχρι τώρα προετοιμασία κι από τα φιλικά επί αθηναϊκού εδάφους που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός περιμένει να δει κάποια σημάδια βελτίωσης από τους καλαθοσφαιριστές του και θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει ότι μπορεί πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα.

Δύο είναι οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει την παρούσα φάση ο Αλμπάνης. Από την προετοιμασία του ΑΠΑΣ, απουσιάζουν οι Νίκος Χάρος και Νίκος Μυλωνάς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα κόντρα στον Αίαντα Αυλίδας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares