Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 11:44

Προβάδισμα για Ερμή και Κρόνο , σε τεντωμένο σχοινί οι υπόλοιποι

Δεύτερη αγωνιστική του Β' Γύρου στον 2ο Όμιλο της Γ' Εθνικής με το ντέρμπυ μεταξύ ΕΦΑΟΖ και ΦΕΑ να ξεχωρίζει.

Το μενού της Αγωνιστικής περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις που αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες , όπως άλλωστε και κάθε Κυριακή στον πιο κλειστό Όμιλο της φετινής Γ' Εθνικής.

Ας δούμε τα παιχνίδια της 15ης Αγωνιστικής , κάνοντας και τις προβλέψεις μας για το καθένα.

ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” - ΜΙΛΩΝ ΑΟΝΣ (Σκορ 1ου αγώνα 84-46 υπέρ του Μίλωνα)

Το κάστρο του στη Νάξο καλείται να υπερασπιστεί ο ΑΠΑΣ απέναντι στον αναγεννημένο Μίλωνα του Κόουτς Καραγιάννη. Οι γηπεδούχοι εκτός από τη φορμαρισμένη ομάδα της Νέας Σμύρνης καλούνται να “αντιμετωπίσουν” και την αγωνιστική τους απραξία αφού είναι δυο εβδομάδες χωρίς παιχνίδι Πρωταθλήματος καθώς την περασμένη Κυριακή έκαναν το ρεπό τους ενώ νωρίτερα το παιχνίδι τους στη Νάξο με την Ένωση Ιλίου αναβλήθηκε.

Από την άλλη ο Μίλωνας έχει αποκτήσει άλλον αέρα με την καθοδήγηση του κόουτς Καραγιάννη και έρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους (Ερμή Σχηματαρίου και Ένωση Ιλίου).Το κλίμα έχει αλλάξει , η ψυχολογία είναι στα ύψη και όλοι στο Νεοσμυρνιώτικο Σύλλογο θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και στη Νάξο , ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Κομβικής σημασίας παιχνίδι και για τις δυο ομάδες , δύσκολο για οποιαδήποτε πρόβλεψη. Θα επιλέξω νίκη των γηπεδούχων καθώς μέσα στη Νάξο βρίσκει πάντα τον τρόπο να παίρνει τη νίκη ακόμα κι όταν παίζει με πλάτη στον τοίχο.

Πρόβλεψη : Νίκη ΑΠΑΣ 1-5π.

Ένωση Ιλίου – ΑΟΚ Χανιά (Σκορ 1ου αγώνα 85-75 υπέρ του ΑΟΚ Χανίων)

Αντίθετες διαδρομές την περασμένη αγωνιστική για τις δυο ομάδες. Οι Κρητικοί επικράτησαν του Ερμή Σχηματαρίου με 81-74 ενώ οι γηπεδούχοι υπέστησαν ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Μίλωνα με σκορ 66-61.

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ανοδική πορεία και προσπαθούν να πλασαριστούν στο πάνω “μισό” του Βαθμολογικου πίνακα. Το έργο τους στο Ίλιον δεν είναι καθόλου εύκολο βέβαια καθώς η τοπική Ένωση του Τάκη Πανούλια είναι μια ομάδα με καλή χημεία και πολύ ταλέντο και σίγουρα θα θέλει να επουλώσει τις πληγές που της άφησε η ήττα στο Μίλωνα ώστε να εδραιωθεί την 1η 4αδα.

Εύκολα ή δύσκολα, οι γηπεδούχοι αναμένεται να επικρατήσουν των Χανιωτών καθώς στην έδρα τους δείχνουν πιο δυνατοί. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας χάνουν μεγάλο μέρος της δύναμής τους.

Πρόβλεψη: Νίκη Ένωσης Ιλίου 5-10π.

Ερμής Σχηματαρίου – Άρης Θήβας (Σκορ 1ου αγώνα 88-76 υπέρ του Άρη Θήβας)

Τα “καλά” της θα φορέσει η Βοιωτία την Κυριακή που έρχεται  στο Σχηματάρι. Εκεί οι δυο εκπρόσωποί της στη Γ' Εθνική , Ερμής Σχηματαρίου και Άρης Θήβας, συγκρούονται σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι γιορτή για το Βοιωτικό μπάσκετ σε ένα κατάμεστο , από φιλάθλους και των δυο ομάδων,  γήπεδο.

Και οι δυο αντίπαλοι δεν είναι σε καλά φεγγάρια καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί ήττες εκτός έδρας (Μίλωνα και Χανιά) ενώ οι φιλοξενούμενοι με τις 3 συνεχόμενες ήττες που έχουν στο Πρωτάθλημα (από Κρόνο, ΕΦΑΟΖ και Αργοναύτη) έχουν μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες.

Με δεδομένη τη δύναμη της έδρας και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχουν πιο έμπειρο ρόστερ πιστεύω ότι θα καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Πρόβλεψη: Νίκη Ερμή Σχηματαρίου 5-10π.

Αργοναύτης Ραφήνας – ΠΕΡΑ (Σκορ 1ου αγώνα 61-60  υπέρ του Αργοναύτη)

Στη 2η θέση του Βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι γηπεδούχοι που την περασμένη αγωνιστική πέτυχαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Θήβα επί του τοπικού Άρη. Ασφαλώς, με την ψυχολογία στα ύψη, οι παίχτες του Γιώργου Γιαννακόπουλου θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών, προσθέτοντας μια νίκη ακόμη που θα τους επιτρέψει να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους που είναι η γρήγορη παραμονή στην Κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο ΕΦΑΟΖ , ήττα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τους. Σίγουρα στο μυαλό του Κοουτς Γκαναβία και των παιχτών του θα είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα , όμως το έργο τους είναι δύσκολο καθώς ο Αργοναύτης εμφανίζεται δυνατότερος στην έδρα του και έχει τον πρώτο λόγο.

Οι γηπεδούχοι έχουν  προβάδισμα νίκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση είναι από τους φιλοξενούμενους και παίζουν στην έδρα τους , στην οποία παρουσιάζονται δυνατότεροι.

Πρόβλεψη: Νίκη Αργοναύτη 3-7π.

ΕΦΑΟΖ – ΦΕΑ ( Σκορ 1ου αγώνα 83-74 υπέρ της ΦΕΑ)

Το ντέρμπυ της αγωνιστικής στο οποίο  συγκρούονται ο πρωτοπόρος τους Ομίλου με τον 2ο στη Βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στον Όμιλο έχοντας 5 συνεχόμενες νίκες (τελευταία ήττα από Ένωση Ιλίου 79-78 στις 15-12-2019), την περασμένη αγωνιστική κατέβαλαν την αντίσταση του  ΠΕΡΑ, εκτός έδρας και φιγουράρουν στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Κόουτς Καρατζά βρίσκονται στη 2η θέση του πίνακα και την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν άνετα  του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στην έδρα τους.

Το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο , κατά την άποψή μου, αφού διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Πρόβλεψη: Νίκη ΕΦΑΟΖ 3-7π.

Κρόνος Αγίου Δημητρίου – ΒΑΟΛ Χίου (Σκορ 1ου αγώνα 71-62 υπέρ του Κρόνου)

Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα θέλουν οι γηπεδούχοι μετά από την εκτός έδρας ήττα από τη ΦΕΑ (73-59) που συνοδεύτηκε και από κακή εμφάνιση. Οι Μπραχαμιώτες θα επιδιώξουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις τους.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ψυχή την περασμένη εβδομάδα και κατάφεραν στην παράταση να πάρουν τεράστια νίκη, στον αγώνα που δίνουν για την επιβίωσή τους, επί της Χαλκίδας. Σίγουρα , χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους μακριά από τη Χίο , όμως έχουν δείξει χαρακτήρα μαχητή και δεν θα παραδώσουν τα όπλα εύκολα.

Προβάδισμα για τον Κρόνο τόσο λόγω έδρας όσο και εξαιτίας του γεγονότος ότι οι φιλοξενούμενοι μακριά από τη Χίο παρουσιάζονται λιγότερο δυνατοί.

Πρόβλεψη : Νίκη Κρόνου 7-12π.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares