Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 19:34

Συνειδητοποιημένος ο νέος προπονητής του ΑΠΑΣ τα Φανάρια Φώτης Καρακώστας

“Κάτοικος” Νάξου είναι εδώ και λίγες ώρες ο Φώτης Καρακώστας. Ο νέος προπονητής του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, όπως αποκάλυψε το “SportCyclades” έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο νησί της Αριάδνης και στις 3:30 μ.μ. πήγε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου όπου γνώρισε από κοντά τους καινούργιους του παίκτες και παράλληλα έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Ο έμπειρος τεχνικός, που παρουσιάστηκε στους παίκτες του ανδρικού τμήματος από μέλη της διοίκησης, φάνηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος για το που ήρθε και ποιες είναι οι απαιτήσεις της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής.

«Είμαι εδώ για να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος έχουμε αρκετό χρόνο για να γίνει αυτό», τους τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, του Ίκαρου Νέας Σμύρνης, της Αγίας Παρασκευής κ.α., ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον στόχο της ομάδας της ορεινής Νάξου για τη συνέχεια: «Αρχικός μας στόχος είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Αναφορικά με την πρώτη του προπόνηση, ο Καρακώστας έδειξε με το …καλημέρα το στίγμα του, αφού φάνηκε αρκετά απαιτητικός κυρίως στον τομέα της άμυνας και κυρίως την συνεννόηση των παικτών μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares