Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 15:24

“Μπαμ” με Ζωή Κεχαγιά η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης

Ένα από τα καλύτερα “όπλα” της Α1 γυναικών έκανε δικό της η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης με την απόκτηση της Ζωής Κεχαγιά!

Η Κεχαγιά βρέθηκε στο νησί της Σαντορίνης και έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του συλλόγου, όπου θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες στην προσπάθεια που θα κάνει στην Α2 Εθνική κατηγορία.

IJ7A8041_f5edd.jpg

Η έμπειρη γκαρντ, η οποία είναι γεννημένη στις 12 Δεκεμβρίου του 1979 στη Θεσσαλονίκη, συμφώνησε με τους διοικούντες την θηραϊκή ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται “κυανέρυθρη” φανέλα στην Α2 εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του κυκλαδίτικου συλλόγου.

Η Κεχαγιά, ξεκίνησε την καριέρα της στον Αίαντα Ευόσμου. Συνέχισε στον Ηρακλή (ήταν πρώτη σκόρερ στην Α2 και δύο χρόνια μετά στην Α1), για να πάρει μεταγραφή το 2002 στην Ακαδημία Ηλιούπολης. Επόμενος σταθμός ήταν ο Άρης Χολαργού και το 2009 ο Αθηναϊκός. Με την ομάδα του Βύρωνα κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και τρία κύπελλα και φυσικά ήταν παρούσα στην πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ. Ήταν μέλος του Αθηναϊκού στην κατάκτηση του Eurocup το 2010, του μοναδικού ευρωπαϊκού τροπαίου στο γυναικείο μπάσκετ.

IJ7A8029_a3220.JPG

Το καλοκαίρι του 2013 αποχώρησε δυσαρεστημένη από το σύλλογο υποστηρίζοντας σε συνέντευξή της ότι ο Αθηναϊκός «ξεπέρασε κάθε όριο στην ασυνέπεια και δυστυχώς, προδόθηκε από τους δικούς του ανθρώπους». Τον Ιούλιο του ίδιου έτους έκανε το επόμενο βήμα της και συνέχισε την καριέρα της, στον Ιπποκράτη Κω.

Το 2015 επιστρέφει για ένα χρόνο στον Αθηναϊκό και ένα χρόνο αργότερα παίρνει μεταγραφή για τον Φάρο Κερατσινίου όπου τη σεζόν αυτή αγωνίστηκε σε 21 ματς και είχε κατά μέσο όσο σε 30.6΄, 11,7 π., 3 ριμπ., 3,8 ασσίστ.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα της Κεχαγιά, που έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, σε συλλογικό επίπεδο, πριν από την ΑΕΣ, ήταν ο Έσπερος Καλλιθέας που σε 18 αγώνες, πέτυχε 254 πόντους (14,1 κατά μ.ό.).

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κεχαγιά είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα από μάι σειρά 3-4 παικτριών που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares