Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012 15:41

«Δυο ήττες ο Μαρπησσαϊκός, ο Περιστεριώνας στο final four»

 efivoi-peristerionas-marpissa-9-3-2012-1

Στο κλειστό γυμναστήριο Σύρου συναντήθηκαν ο Μαρπησσαϊκός και ο Περιστεριώνας για να δώσουν τα 2 παιχνίδια τους που θα έκρινε την πρόκριση στο final four.

Την Παρασκευή στις 21:30 δόθηκε το πρώτο παιχνίδι με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Πάρου.

Στο πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο παίχτηκε πολύ καλό μπάσκετ και από τις δύο ομάδες με μεγάλη έμφαση στις άμυνες και στην πίεση σ’ όλο το γήπεδο. Ο Περιστεριώνας πήρε προβάδισμα 17-29 και φαινόταν ότι έτσι θα κόλαγε το παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως πρώτα ο Χερουβείμ και μετά ο Αλιφιέρης του Μαρπησσαϊκού αποβλήθηκαν με 5 φάουλ και από το σημείο αυτό ο Περιστεριώνας κατάφερε να πάρει τεράστια διαφορά και να τελειώσει το ματς με 30-70. Κοκαβέσι, Γκέρκο και Νούνκα οι κορυφαίοι της Τήνου. Πολύ καλός ο Παπαχατζής (ο μικρός της Πάρου) και οι Χερουβείμ, Αλιφιέρης όσο αγωνίστηκαν.

Δεκάλεπτα: 8-16, 9-13, 3-23, 10-18.

Το Σάββατο στις 7 το πρωί ξεκίνησε το δεύτερο παιχνίδι ώστε να προλάβει η Πάρος το δρομολόγιο των 9. William Hill Sports

 

Ο Μαρπησσαϊκός μετά το σοκ του πρώτου αγώνα και την μεγάλη διαφορά δεν τα παράτησε και πάλεψε στο δεύτερο να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη. Εμφανώς πιο δυνατός στην άμυνα, καθάρισε τα ριμπάουντ όπου υστέρησε στο πρώτο ματς και έφευγε πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό. Αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια ίσως να είχε καταφέρει να πάρει αυτός το «ροζ φύλλο αγώνα».

Αλλά 3 πόντους πίσω και 10’’ πριν το τέλος ο Μαρπησσαϊκός σπατάλησε την τελευταία επίθεση χωρίς να σκοράρει και τελικό σκορ 53-50.

Δεκάλεπτα 11-7, 11-19, 15-7, 13-20

Κορυφαίοι της Τήνου ο Γκερκο 21 πόντους και ο Κοκοβέσι 11 πόντους. Ο Χερουβείμ για τον Μαρπησσαϊκό με 16 πόντους, Καραγκούνης με 13 και οι μικροί Παπαχατζής, Σιφναίος οι καλύτεροι.

Περιστεριώνας: (Βιδάλης Α.), Κοκαβέσι, Φανερός, Απέργης Ν., Απέργης Α., Γκέρκο, Νούνκα, Λαγουρός, Βελαλόπουλος, Τζανουλίνος, Αλικάρης, Πλυτάς.

Μαρπησσαϊκός: (Μουρογιάννης Β.), Παπαχατζής, Χερουβείμ, Αλιφιέρης, Ρουσάν, Σιφναίος, Ταβανίδης, Κόττης, Καραγκούνης

 

Λήψη: Κωνσταντίνα Λομβράνου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares