Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 20:33

Από τον ΑΟ Ερμούπολης στην KBF Bashkimi 1965 ο Ανδρέας Ρουμάνι

Η αγωνιστική απραξία στο μπάσκετ έχει επιπτώσεις και στις κυκλαδίτικες ομάδες, καθώς οι επαγγελματίες αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτό ισχύει και για τον Ανδρέα Ρουμάνι ο οποίος αν και είχε αναλάβει επίσημα την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Ερμούπολης, τελικά η αβεβαιότητα για το μέλλον στο Ελληνικό μπάσκετ τον ανάγκασε να συνεχίσει την καριέρα του στο Κόσοβο και συγκεκριμένα στην KBF Bashkimi 1965.

Η ανακοίνωση της KBF Bashkimi 1965:

Νέος προπονητής, αλλά με μεγάλη εμπειρία. Στην κορυφή της ομάδας για το δεύτερο μισό της σεζόν ο Ανδρέας Ρουμανι. Ο Ρουμάνι, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εργάστηκε στην Ελλάδα καθώς και στην Αλβανία, όπου είναι Εθνικός Βοηθός.

Στην Αλβανία ο Ρουμάνι ήταν βοηθός του γνωστού προπονητή Αντώνη Κωνσταντινίδη. Ο Ρουμάνι συμφώνησε να είναι προπονητής της ομάδας μας μετά την ακύρωση της σεζόν στην Ελλάδα λόγω των πανδημιών COVID-19. Στην καριέρα του ως παίκτης, ο Ρουμάνι έχει συμμετάσχει στην ακαδημία του Ολυμπιακού και ως προπονητής έχει εργαστεί στις δύο πρώτες κατηγορίες του γυναικείου μπάσκετ (Α1 και Α2) στην Ελλάδα. Καλώς ήρθες Ανδρέα (Εντρη) στην οικογένεια

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares