Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 11:43

Αποσύρθηκε ο ΒΑΟΛ, πρωταθλητές εφήβων οι Ίωνες Χίου, εκκρεμεί μόνο ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου

Μόνο ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου απομένει για να γίνουν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στον Γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος των εφήβων.

Οι πρωταθλητές Κυκλάδων θα αντιμετωπίσουν στην Αθήνα από 18 έως 22 Αυγούστου στην Αθήνα, τον Α.Ο.Κ. Χανιά, την Αναγέννηση Σάμου, τον Αίολο Μυτιλήνης και τους Ίωνες Χίου. Όπως έγινε γνωστό ο ΒΑΟΛ παραιτήθηκε από τον τελικό με τους Ίωνες που πήραν τον τίτλο και θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα για τους αγώνες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επίσημη σελίδα του στο διαδίκτυο το σωματείο του Βούρειου:

“Με γνώμονα, τη συλλογική υπευθυνότητα, την ασφάλεια των αθλητών μας και κυρίως τη δημόσια υγεία και την προάσπιση της υγειονομικής σταθερότητας στο νησί μας, ο ΒΑΟΛ αποσύρει τη συμμετοχή της ομάδας εφήβων από τη συνέχεια του πρωταθλήματος 2020 - 2021, λόγω της ιδιαίτερης επικρατούσας κατάστασης με τον covid-19 στη Χίο. Για την απόφαση μας αυτή έχει ενημερωθεί η ΤΕ Χίου. Καλή επιτυχία στην αντίπαλη ομάδα (ΙΩΝΕΣ ΑΟ) που θα εκπροσωπήσει τη Χίο στους Πανελλήνιους αγώνες εφήβων και ευχή όλων μας σύντομα να επανέλθει η κανονικότητα ώστε οι μοναδικές ειδήσεις που αφορούν στα τμήματά μας να είναι αποκλειστικά αγωνιστικές”.Έτσι, η μοναδική εκκρεμότητα αφορά μόνο τον πρωταθλητή της ΤΕ Δωδεκανήσου για να συμπληρωθεί η εξάδα. Το Final4 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κω το διήμερο 7-8 Αυγούστου με τα ζευγάρια των ημιτελικών να είναι τα εξής: Φοίβος Κω- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και Κολοσσός Ρόδου- Ακαδημία Καλύμνου.

ΕΦΗΒΟΙ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ)Ε.ΚΑ.Σ.Κ.: Α.Ο.Κ. Χανιά
Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Φανάρια Νάξου
Τ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ: Αίολος Μυτιλήνης
Τ.Ε. ΧΙΟΥ: Ίωνες Χίου
Τ.Ε. ΣΑΜΟΥ: Αναγέννηση Σάμου
Τ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: -

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares