Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 18:13

Παίκτης του Άρη Σύρου και τη νέα σεζόν ο Αριστοτέλης Βουλτσίδης

Για ακόμη μία χρονιά παίκτης του Άρη Σύρου θα είναι ο Αριστοτέλης Βουλτσίδης, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της Συριανής ομάδας και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα για την κατάκτηση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί.

Η ανακοίνωση:

Μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων μιας και τα μεταγραφικά μέτωπα είναι πολλά, προέκυψε και η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Αριστοτέλη Βουλτσίδη.

Περσινό απόκτημα της ομάδας μας, όπου ο νεαρός γκαρτν είχε ενταχθεί στο ρόστερ, έπειτα κι από εισήγηση του προπονητής μας κ. Νικολαϊδη. Ο τεχνικό μας μίλησε αρχικά με τον αθλητή ο οποίος έδειξε μεγάλη όρεξη και διάθεση να παραμείνει στην ομάδα, αφού θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο στις Κυκλάδες.

Στη συνέχεια ο παίκτης μίλησε με τον πρόεδρο, όπου κι έδωσαν τα χέρια ανανεώνοντας τη συνεργασία που υπήρχε από πέρσι. Ο Αριστοτέλης Βουτσίδης από την αρχή έδειξε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αφού πέρσι λόγω του Κορονοϊού δεν είχε την χαρά να παίξει σε κάποιο επίσημο παιχνίδι με τα χρώματα της ομάδας.

Ο αθλητής όχι μόνο θέλει να κατακτήσει τον τίτλο στις Κυκλάδες με τον Άρη, αλλά να κερδίσει και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καλοσωρίζουν τον Αριστοτέλη Βουλτσίδη και του εύχονται υγεία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ταυτόχρονα να πετύχει τόσο τους στόχους που τέθηκαν τόσο σε προσωπικό όσο και αθλητικό επίπεδο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares