Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 10:16

Ανδρος 3on3: Πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι Κέλτες....

basket-androu-f4-2012-1

Την Τετάρτη 11/7/2012 στις 20:30 έγινε το final4 του πρωταθλήματος basket (3on3) Άνδρου.

andro-sidirika-vlamisΗ αγωνία όλες αυτές τις ημέρες ήταν μεγάλη για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου πρωταθλήματος 3on3 στην Άνδρο.

Τα ζευγάρια του final4 ήταν:

ΣΤΙΒΑΡΙ - ΝΟΥΜΕΡΑ

ΘΡΥΛΟΣ – ΚΕΛΤΕΣ

Στο πρώτο παιχνίδι (ΣΤΙΒΑΡΙ - ΝΟΥΜΕΡΑ), το Στιβαρι κέρδισε σχετικά εύκολα με σκορ 21-11. Δυνατές μονομαχίες μέσα στη ρακέτα, πολλά παράπονα και από τις δυο ομάδες για την διαιτησία και αρκετά νεύρα μεταξύ των παιχτών.

Στο δεύτερο παιχνίδι (ΘΡΥΛΟΣ - ΚΕΛΤΕΣ), οι Κέλτες βγήκαν νικητές με σκορ 18-21. Και αυτό το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα και γενικά έμοιαζε με το πρώτο. Δυνατά μαρκαρίσματα και μερικές 'ψιλές' ήταν αυτά που ξεχώρισαν.

Στον τελικό λοιπόν είχαμε το ζευγάρι ΣΤΙΒΑΡΙ - ΚΕΛΤΕΣ. Το παιχνίδι ήταν ήρεμο στην αρχή με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ με συνεχείς ανατροπές. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και ενώ οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, 2-3 λάθος σφυρίγματα των διαιτητών άναψαν τα αίματα στο παιχνίδι. Παράπονα, νεύρα και γκρίνια έφτασαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος με νικητές τους Κέλτες με 19-21.

Μετά το τέλος του τελικού όλα τα παιδιά από όλες τις ομάδες έδωσαν τα χέρια και άφησαν τα νεύρα και τα παράπονα στην άκρη (όλοι φίλοι είμαστε και έτσι θα παραμείνουμε) και έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβρη και το δεύτερο πρωτάθλημα 3on3.

Πρωταθλητές λοιπόν αναδείχτηκαν οι Κέλτες....

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα, σε όσους βοήθησαν για να γίνει και ένα ευχαριστώ στον Ιατρό, Θεοδόση Σουσουδη για την οργάνωση του τουρνουά και ελπίζουμε να μας μαζέψει και του χρόνου.

Καλή συνεχεία και καλό καλοκαίρι σε όλους............!!!!!!!!!

syros RAOYZAIOS new14

paros-adonis

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares