Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 23:18

Ο Α.Ο. Μυκόνου σήκωσε τη «κούπα»... σπίτι του!

Μεγάλη μέρα για το Μυκονιάτικο μπάσκετ καθώς πραγματοποιήθηκε η φιέστα για την κατάκτηση της 1ης θέσης του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής και την άνοδο στη Β' Εθνική.


Το γήπεδο γέμισε με φίλους της ομάδας ο οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό της Άνω Μεράς για να γιορτάσουν αυτή την επιτυχία μαζί με τη διοίκηση, τους παίχτες και το τεχνικό τιμ. Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου έπαιξε ένα φιλικό αγώνα απέναντι στον Γ.Σ. Κορωπίου τον οποίο και κέρδισε με σκορ 106 - 81 προσφέροντας θέαμα στους οπαδούς του Μυκονιάτικου Σωματείου.

Στις διακοπές του αγώνα οι ιθύνοντες του αγώνα είχαν διαγωνισμούς και εκπλήξεις για όσους τυχερούς βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήρια «Π. Χανιώτη».

Τέλος πραγματοποιήθηκε η απονομή των πρωταθλητών της Γ' Εθνικής, όπου τα μετάλλια και το τρόπαιο παρέδωσε στην ομάδα ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς. Με την παρουσία τους τίμησαν τη συγκεκριμένη εκδήλωσε ο Μητροπολίτης κ.Δωρόθεος, ο Ηγούμενος της Ι.Μ Παναγίας Τουρλιανής Αλέξιος, η Βουλευτής με τη Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Στέλιος Μπρίγγος, ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς, η Εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστος Βερώνης, η πρόεδρος του Κέντου Υγείας Ντίνα Σαμψούνη, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δημήτριος Μάνεσης καθώς και ο Πρόεδρος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μυκόνου Αντώνιος Κουσαθανάς.

Από τη Διοίκηση της ομάδας, βρέθηκε ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Αλέξανδρος Αγγελετάκης, οι αντιπρόεδροι Νικόλαος Δακτυλίδης και Ιωάννη Θεοχάρης, ο Υπεύθυνος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Γεώργιος Γρυπάρης, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών και προπονητής Γιώργος Σκόρδος καθώς και μέλη του Δ.Σ. τη ομάδας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την Φιέστα.

 

Δείτε όλη τη φιέστα του Α.Ο. Μυκόνου από τη μετάδοση του sportcyclades.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares