Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2012 17:24

Στον Πανιώνιο ο Δημήτρης Παπαχατζής

papaxatzis-dimitris-vravefsi-1

Τον 14χρονο ταλαντούχο paymaker Δημήτρη Παπαχατζή θα δοκιμάσει ο Πανιώνιος.

syros RAOYZAIOS new14Η ομάδα της Νέας Σμύρνης «ψωνίζει» συχνά από την Πάρο αφού εκτός του Παπαχατζή έχει ήδη εδώ και δυο χρόνια στην παιδική του ομάδα έναν ακόμη παριανό, τον Μάριο Σκιαδά και πρόσφατα ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος έκανε δικό του και τον Διονύση Γιαννούλη που όπως δείχνει ο προπονητής του κ. Ελευθερόπουλος Δημήτρης, του εμπιστεύεται φανέλα βασικού.

Όσο αφορά τον Δημήτρη Παπαχατζή, είναι γεννημένος το 1998 και έχει ύψος 1,73. Αγωνιζόταν με την φανέλα του Μαρπησσαϊκού ενώ φέτος πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Πάρου.

Η παιδική ομάδα του Πανιωνίου, είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα, φέτος τερμάτισε στην πρώτη θέση όπου και πήρε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

paides-marpissaikos-2011-2

Σε δηλώσεις που μας έκανε ο προπονητής του κ. Θοδωρής Καζακίδης, μας τόνισε: Ελπίζουμε να δείξει το μεγάλο ταλέντο του και να έχει την τύχη με το μέρος του έτσι ώστε να ενταχθεί σε αυτή την μεγάλη ομάδα.

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε στον Δημήτρη, να καθιερωθεί στον Πανιώνιο και να έχει πίστη σε αυτό που κάνει για να πραγματοποιηθούν σύντομα τα όνειρά του.

paros-adonis

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares