Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 21:33

Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Μιχάλη Πολυτάρχου προς τον Τάσο Βάβουλα

«Το να αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη και να μην το λες είναι σαν να τυλίγεις ένα δώρο και να μην το δίνεις», είχε πει κάποτε ο Αμερικάνος συγγραφέας, ο William Arthur Ward και φαίνεται πως είχε δίκαιο…

Στην κοινωνία μας σήμερα, υπάρχουν δυο μεγάλες κατηγορίες ανθρώπων. Στην πρώτη είναι αυτοί που θεωρούν τα πάντα δεδομένα κι έχουν ξεχάσει να εκτιμούν και την παραμικρή βοήθεια. Ενώ στην άλλη κατηγορία είναι εκείνοι που ξέρουν πως τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Στη πρώτη κατηγορία έχουμε συνήθως άτομα που αν ακούσεις «ευχαριστώ» από τα χείλη τους, σημαίνει πως ο φούρνος του κυρ Βαγγέλη στο δίπλα τετράγωνο μάλλον γκρεμίστηκε.

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια το ευχαριστώ έχει αρχίσει να μοιάζει με λέξη πολυτέλειας. Όμως, έχει αναρωτηθεί κανείς ποτέ πόσο σημαντικό είναι να λες «ευχαριστώ»;

Πέντε ημέρες μετά τη νίκη του Ψυχικού επί του Τρίτωνα που οδήγησε την ομάδα των βορείων προαστίων της Αττικής στην Basket League, ο Μιχάλης Πολυτάρχου δεν ξέχασε να ευχαριστήσει μέσω του προσωπικού του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έναν ξεχωριστό για εκείνον άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που χάρη σε εκείνον αναγεννήθηκε το άθλημα του μπάσκετ στην ιδιαίτερη πατρίδα του έμπειρου γκαρντ, τη Νάξο, τον πολύ καλό του φίλο, τον άνθρωπο που τον ανέδειξε στον χώρο, τον ακούραστο εργάτη στο νησί της Αριάδνης, τον Τάσο Βάβουλα.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Πολυτάρχου στην ανάρτησή του: «ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΜΟΥ, ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια είσαι δίπλα μου και με κανείς κάθε χρόνο καλύτερο !!!!! Χωρίς εσένα δεν θα είχα κάνει τίποτα !!! TΑΣΟΣ ΒΑΒΟΥΛΑΣ!!!!! @gymgenesis_naxos Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!!!!».

POLITARXOU VAVOULAS 1

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares