Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 23:20

“Έκλεισε” τον Ναξιώτη Βασίλη Μουράτο ο Προμηθέας Πατρών

Σε μία σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Προμηθέας Πατρών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αχαϊκή ομάδα συμφώνησε με τον Βασίλη Μουράτο.

Ο 25χρονος (24/11/1997) διεθνής γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάτρα, με τη συμφωνία να είναι τριετής και ο Προμηθέας θα αποτελέσει τον έκτο σταθμό της καριέρας του μετά τους Ολυμπιακό, Ψυχικό, Φάρο Λάρισας, Περιστέρι και Λαύριο.

Στο Λαύριο αγωνίστηκε την τελευταία τριετία και στη φετινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 11,3 πόντους, 6,3 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ σε σύνολο 24 παιχνιδιών, ενώ το μόνο που απομένει για να σφραγιστεί η μεταγραφή είναι η ανακοίνωση του Προμηθέα. Κάτι που θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Προμηθέα στους μικρούς τελικούς της Basket League

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Βασίλης Μουράτος είναι γέννημα θρέμμα των Κυκλάδων, με μητέρα από την Μονή της Νάξου καθότι το γένος Κοντοπίδη (η μητέρα του λέγεται Κυριακή) και πατέρα από τη Κίμωλο. Έρχεται συχνά στη Νάξο για να δει την οικογένειά του, τους παππούδες και απολαμβάνει την ηρεμία της Μονής και τις καθαρές θάλασσες του νησιού.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares