Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 20:24

Μεταγραφική βόμβα από τον Πανναξιακό που Φέρνει στη Νάξο τον Σωκράτη Ψαρρόπουλο

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό ''Μπαμ'' της κατηγορίας πρόκειται να κάνει ο Πανναξιακός που έχει συμφωνήσει σε όλα και φέρνει στη Νάξο τον πολύπειρο γκαρντ Σωκράτη Ψαρόπουλο, που αγωνίζεται στη Β΄Εθνική με τη φανέλα του Αιγάλεω.

Η μεταγραφή φέρει την υπογραφή του προέδρου της ομάδας της Νάξου, Βασίλη Φλεριανού, ο οποίος λόγω της γνωριμίας που τον συνδέει με τον αθλητή, ανέλαβε το δύσκολο έργο των διαπραγματεύσεων που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Μάλιστα, η είδηση της αποχώρησης του επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο που έγραψε στο προφίλ του: 

«Από την νέα χρονιά δυστυχώς δεν αγωνίζομαι με την φανέλα του Αιγάλεω!!οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα είναι εκτός μπάσκετ!!θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μας Γιαννούλης Καλλίλας και τον Ιωσηφ κωστοπουλος γιατι κατάλαβαν αμέσως το πρόβλημα μου και με βοήθησαν σε αυτό!! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους coaches και τους συμπαίχτες μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε φέτος..και τέλος τον κόσμο του Αιγάλεω για την υποστήριξη που μας έδειξε μέχρι τώρα και πως είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει! καλή συνέχεια και εύχομαι μόνο νίκες!!».

Ο 30χρονος γκαρντ που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΑΣ Νάξου, όντας από τους κορυφαίους, φέτος έχει 10,9 πόντους και 15 εύστοχα τρίποντα στους αγώνες που έχει αγωνιστεί φέτος με το Αιγάλεω.

Η προσθήκη του στο ρόστερ θα αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό τη Ναξιώτικη ομάδα που φαίνεται ότι θέλει να τα δώσει όλα για όλα και αναμένεται να κάνει μεγάλη προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ψαρόπουλος θα παίξει το τελευταίο του ματς με το Αιγάλεω και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί άμεσα με τη νέα του ομάδα. 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares