Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 11:38

Κοντά σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Στάθη ο ΑΠΑΣ

Η εξαιρετική πορεία του ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια στον δεύτερο όμιλο της Β’ Εθνικής διατηρεί την ομάδα των Κυκλάδων πολύ κοντά στην ζώνη των πλέι οφ, έχοντας 6 νίκες στα 10 παιχνίδια και έναν αγώνα λιγότερο.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν φαίνεται να περνά ανεκμετάλλευτη για τον ΑΠΑΣ, καθώς η διοίκηση και ο κόουτς Ρουμελιώτης εξετάζουν περιπτώσεις παικτών προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και να διεκδικήσει επί ίσοις όροις μία θέση που θα την οδηγήσει στα play off.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του basketblog.gr οι Κυκλαδίτες κοιτούν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του Παναγιώτη Στάθη (2000, 2,02μ), ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στην Αχαγιά (αναμένεται να αποχωρήσει από τους Αχαιούς) και σε αυτό το πρώτο μέρος της σεζόν μετρά εννιά πόντους μέσο όρο.

Μάλιστα ο άλλοτε άσος του Πανερυθραϊκού φαίνεται πολύ πιθανό να ενταχθεί στα Φανάρια, μία προσθήκη που αν ολοκληρωθεί οριστικά, αναμένεται να τα ενισχύσει πολύ, αφού ο 22χρονος άσος είναι ένας πολύ αθλητικός combo forward.

Τέλος ο Στάθης έχει σημαντική εμπειρία και από το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Elite League, αφού έχει αγωνιστεί πέρυσι σε Μεσολόγγι κι Ελευθερούπολη, ενώ κορυφαία του σεζόν στην εν λόγω Λίγκα ήταν το 2020-21 με τον Πανερυθραϊκό όταν και κέρδισε το εισιτήριο για τα πλέι οφ, με τον ίδιο να μετρά 7,5 πόντους και 2,3 ριμπάουντ ανά βραδιά.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares