Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 19:40

Διαξιφισμοί μέσω ανακοινώσεων για το απεχθές 102-17! στον αγώνα παίδων ΑΠΑΣ τα Φανάρια - Πανναξιακος ΑΟΚ

Με καυστικό τρόπο σχολίασε μέσω ανακοίνωσης του ο Πανναξιακός ΑΟΚ το σκορ (102-17) της αναμέτρησης του πρωταθλήματος παίδων κόντρα στον ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Ο Πανναξιακός στηλιτεύει την συμπεριφορά των προπονητών και τις διοίκησης του ΑΠΑΣ, στους οποίου καταλογίζει ευθύνες ότι δεν τηρούν το fair play, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει στην σύνθεση του αρκετά μικρότερους ηλικιακά αθλητές.

Το θέμα δεν είναι πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα, καθώς παρόμοιο σκορ και αντιδράσεις υπήρξαν σε ανάλογη αναμέτρηση της περσινής σεζόν, Το θέμα της μεγάλης διαφοράς στα σκορ έχει τεθεί προς συζήτηση, αφού και άλλοι σύλλογοι των Κυκλάδων έχουν βρεθεί σε ανάλογα δύσκολη θέση.

 

 

?Ας το πάρουμε λίγο αλλιώς... Δεν πρέπει μόνο να φαίνεσαι παιδαγωγός, αλλά και να είσαι... ?Η σημερινή ημέρα για τους μικρούς ηλικιακά (Κ12 και Κ13) αθλητές του συλλόγου μας ήταν μέρα μάθησης. Διδάχθηκαν με τον πιο κυνικό τρόπο ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και άνθρωποι που η ευγενής άμιλλα είναι έννοια που δεν υπάρχει καν στο λεξικό τους. ?Τα παιδιά μας έγιναν περισσότερο δυνατά και βγήκαν αθλητικά σοφότερα από έναν αγώνα που κάποιοι στην προσπάθεια τους να τα ταπεινώσουν, κάλεσαν και ενισχύσεις προπονητών από επαγγελματικές κατηγορίες. ?Παραδόξως, αλλά κάτι κατάφεραν αυτοί οι άνθρωποι. Κατάφεραν να κατανοήσουν τα παιδιά μας ποιο είναι το παράδειγμα προς αποφυγή και να εμπεδώσουν καλύτερα αυτά που τους διδάσκουν καθημερινά οι προπονητές - παιδαγωγοί του συλλόγου μας. ???Παίδες: ΑΠΑΣ τα Φανάρια - Πανναξιακός ΑΟΚ 102-17!!! Συγχαρητήρια στους προπονητές και τη διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας που έγραψαν μια ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της. ?Ότι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση! ?Εμείς, συνεχίζουμε. Και μπορούμε να υποσχεθούμε ότι δεν θα γίνουμε ποτέ έτσι! ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ Basketball club #pannaxiakos #pannaxiakosaok #naxos #ΟΛΟ_ΤΟ_ΝΗΣΙ_ΜΑΖΙ

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ας το πάρουμε λίγο αλλιώς... Δεν πρέπει μόνα να φαίνεσαι παιδαγωγός, αλλά και να είσαι...

Η σημερινή ημέρα για τους μικρούς ηλικιακά (Κ12 και Κ13) αθλητές του συλλόγου μας ήταν μέρα μάθησης. Διδάχθηκαν με τον πιο κυνικό τρόπο ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και άνθρωποι που η ευγενής άμιλλα είναι έννοια που δεν υπάρχει καν στο λεξικό τους.

Τα παιδιά μας έγιναν περισσότερο δυνατά και βγήκαν αθλητικά σοφότερα από έναν αγώνα που κάποιοι στην προσπάθεια τους να τα ταπεινώσουν, κάλεσαν και ενισχύσεις προπονητών από επαγγελματικές κατηγορίες.

Παραδόξως, αλλά κάτι κατάφεραν αυτοί οι άνθρωποι. Κατάφεραν να κατανοήσουν τα παιδιά μας ποιο είναι το παράδειγμα προς αποφυγή και να εμπεδώσουν καλύτερα αυτά που τους διδάσκουν καθημερινά οι προπονητές - παιδαγωγοί του συλλόγου μας.

Παίδες: ΑΠΑΣ τα Φανάρια - Πανναξιακός ΑΟΚ 102-17!!! Συγχαρητήρια στους προπονητές και τη διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας που έγραψαν μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της. 

Ότι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση! 

Εμείς, συνεχίζουμε. Και μπορούμε να υποσχεθούμε ότι δεν θα γίνουμε ποτέ έτσι!  

Λίγο αργότερα ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια δικαιολόγησε ως φυσιολογική την διαφορά του σκορ, απαντώντας με την εξής ανακοίνωση:

Νίκη για το παιδικό μας τμήμα απέναντι στον συντοπίτη Πανναξιακό!!!
Οι παίδες του ΑΠΑΣ κέρδισαν τους ηλικιακά μικρότερους αντιπάλους τους και ετοιμάζονται για το επερχόμενο F4!
ΥΓ1: Για να δηλώσεις ανδρικό πρέπει να έχεις παιδικό! Όταν δεν έχεις παιδικό, εφευρίσκεις!
Επιλογή της διοίκησης του ΠΑΟΚ ήταν να κατεβάσουν ομάδα παιδικού (u16) στο πρωτάθλημα, η οποία να αποτελείται από παιδιά u12, u13, u14 και u15 (2-3-4 χρόνια διαφοράς σε αυτή τη ηλικιακή φάση αποτελούν χαοτικό χάσμα όσον αφορά την μπασκετική ικανότητα και τη σωματοδομή των αθλητών). Τα παιδιά του ΑΠΑΣ τα οποία σημειωτέο παίζουν μαζί τα τελευταία 6 χρόνια, έχουν 12 παιχνίδια να δώσουν βάσει προκήρυξης, χωρίς αυτά του f4.
Και αναρωτιόμαστε, ποιοι μαυρίζουν την ψυχή των μικρών αθλητών, ο ΑΠΑΣ που δεν μηδενίστηκε, ο ΑΠΑΣ ο οποίος δεν απαγόρευσε στα παιδιά του παιδικού να κατέβουν ή εκείνοι που κατέβασαν ομάδα παιδικού με τον φόβο να υποστούν ήττες με τέτοια σκορ, ούτως ώστε να δηλώσουν παρουσία στη Γ΄ΕΘΝΙΚΗ, άρθρο 3 της προκήρυξης της ΕΣΚΚ; Ρητορικό το ερώτημα.
Ο ΑΠ.Α.Σ έχει 2 τμήματα παιδικού και δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και στα δύο! Το παιδικό Α’ αποτελείται στην πλειοψηφία του από μαθητές Α’ λυκείου και μάλιστα κατέβηκαν σήμερα 9 αθλητές από τους 15!
Ρητορικά, επίσης, ρωτάμε ποιος θα είχε την ευθύνη εάν σήμερα σε μια διείσδυση ενός παιδιού Α’ Λυκείου έβγαινε ένα παιδί 6ης δημοτικού μπροστά του και χτυπούσε;
ΥΓ2: Δεν θα μάθουμε ποτέ στα παιδιά μας ότι μπορεί να μην δίνουν το 100% επειδή το λέει κάποιος από την διοίκηση… Ας αποτελεί αυτό σε κάποιους καθημερινότητα ή ας τους ακούγεται φυσιολογικό!
ΥΓ3: Είχαμε ζητήσει αναβολή του αγώνα, επειδή έλειπε ο κοουτς του τμήματος λόγω εορτών, η οποία δεν έγινε δεκτή! Γι’ αυτό έκατσαν στο πάγκο οι προπονητές Κλαδάς και Ρουμελιώτης!
Ζητάμε συγγνώμη που καλέσαμε έναν προπονητή που έχει δουλέψει δεκαετίες με παιδιά σε αυτές τις ηλικίες ενώ έχει συνεργαστεί έως και με συλλόγους Euroleague, ζητάμε συγγνώμη που καλέσαμε έναν ακόμη προπονητή, ο οποίος αν και νεαρός επίσης είναι αξιόλογος και έχει αφήσει έργο σε όποιον σύλλογο έχει εργαστεί. Ζητάμε συγγνώμη που τους έχουμε περήφανα εντάξει στον σύλλογο μας και τέλος να πληροφορήσουμε όποιον ενδιαφέρεται ότι ο κ. Ρουμελιώτης είναι επικεφαλής της Ακαδημίας μας.
Αναρωτιόμαστε, βέβαια, κατά πόσον είναι κάποιος παιδαγωγός, όταν χρησιμοποιεί παιδιά από 10 ετών έως και 14 ετών σε u12, u13, u14, u15 και παίδες, επειδή πολύ απλά δεν έχει το δυναμικό να απορροφήσει από αλλού παιδιά και αθλητές. Μήπως οφείλεται σε εμάς και αυτό; Μήπως θα έπρεπε να εξηγηθεί πρώτα στους γονείς και συγγενείς των παιδιών ότι αναγκαστικά το κάνουν; Και για ποιον ακριβώς λόγο και με ποιον ακριβώς τρόπο το κάνουν αυτό;
ΥΓ4: Χρυσή σελίδα στην ιστορία μας είναι το γεγονός ότι έχουμε 130 παιδιά στην Ακαδημία μας, ομάδα γυναικών, ομάδα ανδρών στη Β΄ Εθνική , ενώ στα μελλοντικά μας σχέδια είναι ο εμπλουτισμός των τμημάτων μας, ενώ ταυτόχρονα ΔΕΝ προσπαθούμε να εξαφανίσουμε, να πολεμήσουμε ή να αποδομήσουμε κανένα σωματείο, μέσω άλλων οργάνων, ενώσεων ή ακόμη και γνωστών.
ΥΓ5: Για να υπόσχεσαι να μην γίνεις σαν κάποιον/α άλλον/η, πρέπει να μπορείς να γίνεις!
Συνεχίζουμε!

 

 

Νίκη για το παιδικό μας τμήμα απέναντι στον συντοπίτη Πανναξιακό!!! Οι παίδες του ΑΠΑΣ κέρδισαν τους ηλικιακά...

Δημοσιεύτηκε από ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ Basketball club στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares