Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 21:33

Με πίστη για την άνοδο στην Γ’ εθνική ο Άρης Σύρου

Η μεγάλη στιγμή για τον Άρη έφτασε και είναι έτοιμος να γράψει την δική του ιστορία…

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Δευτέρα 26/6 η αποστολή του σωματείου της Σύρου, προκειμένου να πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου, που θα διεξαχθούν από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς στο Παγκράτι (Μαρκ. Μουσούρου 70, Αθήνα).

Arhs Syrou Baraz 2

Έπειτα από έναν μήνα κι έξι ημέρες μετά την στέψη τους στο ΔΑΠΠΟΣ του Final Four της Σαντορίνης ως πρωταθλητές της ΕΣΚ Κυκλάδων οι “κιτρινόμαυροι” του Αριστοτέλη Παπαναστασίου προετοιμάστηκαν εντατικά για να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ εθνική και να γίνουν η τέταρτη ομάδα που θα εκπροσωπήσει το κυκλαδίτικο μπάσκετ την νέα αγωνιστική κατηγορία στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ ανδρών, μετά τον ΑΟ Μυκόνου και τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” στην Β’ εθνική και τον Πανναξιακό ΑΟΚ στην Γ’.

Μία προετοιμασία καθόλου εύκολη για τους παίκτες του Θεσσαλού τεχνικού, οι οποίοι όλες τους τις προπονήσεις τις έκαναν σε ανοικτά γήπεδα. Σε αυτό του Δήμου Ερμούπολης παραπλέυρως του ΔΑΚ και του Πάγου (σ.σ. βρίσκεται στην ενδοχώρα του νησιού και απέχει 7 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ερμούπολη), δεδομένου ότι στο “Δημήτριος Βικέλας” συνεχίζονται οι εργασίες…

Arhs Syrou Baraz 4

Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές καλούνται να διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στις εθνικές κατηγορίες και να βρεθούν στην Γ’ εθνική ξανά έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια με τους “κιτρινόμαυρους” να υπολογίζουν στις αναμετρήσεις που θα δώσουν στην στήριξη των φιλάθλων τους τόσο από τη Σύρο, όσο κι από την Αθήνα, αφού στην πρωτεύουσα ζουν αρκετοί με καταγωγή από το νησί των Κυκλάδων.

Πρεμιέρα στα… βαθιά για τον Άρη Σύρου, όπου την προσεχή Τετάρτη θα παίξουν με τον πρωταθλητή της ΤΕ Δωδεκανήσου κι ένα από τα φαβορί για την άνοδο, τον ΓΑΣ Ιάλυσο του γνωστού από το πέρασμά του στις Κυκλάδες, του Ρούλη Αλμπάνη, και θέλουν πάση θυσία τη νίκη, που θα είναι και η… μισή άνοδος στις εθνικές κατηγορίες. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν και οι “κιτρινόμαυροι” είναι πανέτοιμοι για τους αγώνες μπαράζ στην πρωτεύουσα.

Arhs Syrou Baraz 3

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής (όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το “telesport.gr” και το κανάλι LIVE1):

ΗΜ/ΝΙΕΣ

ΩΡΕΣ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/06/23

17.00
19.30

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ – ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ
ΒΑΟΛ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΥΤ.

ΠΕΜΠΤΗ 29/06/23

17.00
19.30

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΥΤ. – ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ
ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ – ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/06/23

16.00
18.00

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΥΤ.
ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ – ΒΑΟΛ

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/07/23

15.00
17.00

ΒΑΟΛ – ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ  
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΥΤ. – ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/07/23

11.00
13.00

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ – ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ
ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ – ΒΑΟΛ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares