Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 12:21

Κληρώνει στις 9 Αυγούστου για τη νέα σεζόν…

Ορίστηκε η ημερομηνία των κληρώσεων των εθνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ανδρών και γυναικών μπάσκετ από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, στις 9 Αυγούστου θα μάθουν οι ομάδες των εθνικών κατηγοριών το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Στα γραφεία της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί η σχετική κλήρωση, η οποία θα έχει διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Σε ό,τι αφορά τις κυκλαδίτικες ομάδες που συμμετέχουν στις εθνικές κατηγορίες όπως ήδη έχει γίνει γνωστό ο ΑΟ Μυκόνου θα αγωνίζεται στην Elite League, ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” στον 1ο όμιλο της National League 1 και ο Πανναξιακός ΑΟΚ στον 2ο όμιλο της National League 2.

Αναλυτικά:

“Την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η κλήρωση για τα εθνικά πρωταθλήματα, καθώς και το Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2023/24.

Η διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube (youtube.com/hellenicbf), ενώ θα υπάρχει άμεση ενημέρωση ηλεκτρονικά από το basket.gr”.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares