Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 18:43

Με κάθε επισημότητα η παρουσίαση του νέου προπονητή του ΑΟ Πάρου, Θοδωρή Παλαιοχωρίτη

Τον νέο προπονητή μπάσκετ Θοδωρή Παλαιοχωρίτη παρουσίασε και επίσημα η διοίκηση του Α.Ο. Πάρου, στα γραφεία του συλλόγου στο στάδιο της Παροικιάς.

Ο Πειραιώτης τεχνικός, νωρίτερα, είχε συνάντηση γνωριμίας με τους ανθρώπους του τμήματος μπάσκετ και με το υπόλοιπο επιτελείο του, συζητώντας παράλληλα το αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθηθεί τη νέα σεζόν.

Στην παρουσίαση του κ. Παλαιοχωρίτη, παρών ήταν ο πρόεδρος του Α.Ο.Π., Νίκος Σαρρής, οι έφοροι μπάσκετ, Κατερίνα Καννά και Μιχάλης Αραβαντινός, τα μέλη Μαρία Τσαντάνη και Σωτήρης Τσίπης, καθώς και τα μέλη του τεχνικού τιμ, Γιώργος Ζαμπακόλας, Βασίλης Ανδριέλος και Χρήστος Βαγιόπουλος.

«Είναι τιμή μου που οι άνθρωποι του Α.Ο. Πάρου -και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Σαρρής- με προσέγγισαν για να συνεργαστούμε και που βρίσκομαι στο νησί για να ηγηθώ της ομάδας μπάσκετ. Τους ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή και το οικογενειακό κλίμα που λαμβάνω και εύχομαι να έχουμε μία καλή και δημιουργική σεζόν, με υγεία σε όλους τους τομείς. Για το αγωνιστικό κομμάτι είναι νωρίς ακόμα να πούμε περισσότερα. Θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας, θα δουλέψουμε αρκετά πράγματα και πιστεύω θα δημιουργήσουμε κάτι καλό μέσα στη χρονιά», δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ο τεχνικός Θοδωρής Παλαιοχωρίτης.

Τέλος, σημειώνεται ότι η έναρξη της προετοιμασίας προγραμματίζεται για την 1η Σεπτεμβρίου.

PALAIOXORITIS PAROUSIASI AO PAROU 2

PALAIOXORITIS PAROUSIASI AO PAROU 3

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares