Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 16:47

Στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Σαντορίνης ο Γιώργος Δεββές

Νέα προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ο Γιώργος Δεββές.

Ο σύλλογος της Σαντορίνης καλωσόρισε τον Γιώργο Δεββέ με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε στα αναπτυξιακά μας τμήματα τον Γιώργο Δεββέ !!

Τα αναπτυξιακά μας μεγαλώνουν, βελτιώνονται και αλλάζουν προς το καλύτερο και σε αυτή την κατέθυνση η προσθήκη του Γιώργου είναι η καταλληλότερη!

Απόφοιτος γυμναστικής Ακαδημίας από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αναλαμβάνει τα τμήματα των κορασίδων και των Γυναικών και του ευχόμαστε καλη αρχή και καλές επιτυχίες τόσο ως προπονητής καλαθόσφαιρας όσο και ως παιδαγωγός.

Πιστοί στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύει η Αθλητική Ένωση καλωσορίζει το Γιώργο όπου στο παρελθόν διετέλεσε Βοηθός προπονητή στον "Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας" , Υπεύθυνος προπονητής ακαδημιών με διακρίσεις στο παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα Ηλείας και Αχαΐας.

 

 

Καλωσορίζουμε στα αναπτυξιακά μας τμήματα τον Γιώργο Δεββέ !! Τα αναπτυξιακά μας μεγαλώνουν, βελτιώνονται και αλλάζουν προς το καλύτερο και σε αυτή την κατέθυνση η προσθήκη του Γιώργου είναι η καταλληλότερη! Απόφοιτος γυμναστικής Ακαδημίας από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αναλαμβάνει τα τμήματα των κορασίδων και των Γυναικών και του ευχόμαστε καλη αρχή και καλές επιτυχίες τόσο ως προπονητής καλαθόσφαιρας όσο και ως παιδαγωγός. Πιστοί στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύει η Αθλητική Ένωση καλωσορίζει το Γιώργο όπου στο παρελθόν διετέλεσε Βοηθός προπονητή στον "Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας" , Υπεύθυνος προπονητής ακαδημιών με διακρίσεις στο παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα Ηλείας και Αχαΐας. Επικοινωνήστε μαζί μας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. @aesantorinis George Devves #aesantorinis #santorinibasketball #santorinisports #basketballlife #kidssportsseason #santorinisportslife #welcomecoach #Georgedevves

Δημοσιεύτηκε από Αθλητική Ένωση Σαντορίνης στις Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares