Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 16:26

Κάτοικος Πάτρας τελικά ο Κυριάκος Κολσούζογλου, στον Αίολο Αγυιάς θα συνεχίσει ο Συριανός ταλαντούχος φόργουορντ

Από την πλατεία της Νέας Σμύρνης στην Καρδίτσα κι από την θεσσαλική πόλη στην Πάτρα… Στην αχαϊκή πρωτεύουσα και στην ομάδα του Αίολου Αγυιάς θα αγωνίζεται τελικά τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Κυριάκος Κολσούζογλου.

Ο Συριανός πάουερ φόργουρντ, ο οποίος διαθέτει αρκετό ταλέντο κι έχει μεγάλη προοπτική στο άθλημα, το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας και την απόφαση του συλλόγου να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της National League 1 τη αγωνιστική περίοδο 2023-24.

kolsouzoglou aiolos (2)

Έτσι, ο 20χρονος πρώην καλαθοσφαιριστής του Πανιωνίου, που κατέκτησε μαζί του τόσο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όσο και το Unicef Trophy την περυσινή σεζόν και που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τον Άρη Σύρου πριν μετακομίσει στην πρωτεύουσα για λογαριασμό του εφηβικού της ΑΕΚ πήρε μεταγραφή σε μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους στον 2ο όμιλο της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών.

kolsouzoglou aiolos (3)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίολου Αγυιάς:

“Ο Α.Ο. Αίολος Αγυιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Κυριάκου Κολσούζογλου στην ομάδα μας! Ο νεαρός αθλητής έρχεται για να θωρακίσει την ρακέτα της ομάδας μας και να ενισχύσει την προσπάθεια του Αίολου Αγυιάς τη σεζόν 2023-24!

Ο Κυριάκος Κολσούζογλου είναι γεννημένος το 2003, έχει ύψος 2,04, και αγωνίζεται ως Center και Power Forward. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανιωνίου και μάλιστα κατέκτησε μαζί του τόσο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όσο και το Unicef Trophy.

Καλοσωρίζουμε τον Κυριάκο Κολσούζογλου στην οικογένεια του Α.Ο. Αίολου Αγυιάς και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο!“.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares