Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 02:45

Ο Άρης Σύρου ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Μηλιώνη

Ο Άρης Σύρου συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του πολύπειρου γκαρντ ύψους 1.88, Χρήστου Μηλιώνη.

Αναλυτικά:

Άρης Σύρου και Μηλιώνης Χρήστος θα πορευτούν μαζί αυτή την χρονιά πραγματοποιώντας ο Άρης Σύρου μια πολύ μεγάλη μεταγραφή εντάσσοντας στο δυναμικό του για την φετινή χρονιά τον πολύπειρο guard ύψους 1,88 Μηλιώνη Χρήστο ο οποίος έρχεται να προσδώσει ενέργεια και εμπειρία καθώς ο γεννημένος το 1980 guard έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του από τοπικό Λάρισας κερδίζοντας πολλές ανόδους φτάνοντας να αγωνίζεται ακόμα και στην Α2 εθνική κατηγορία αλλά και με πολλές χρονιές στην Β Εθνική κατηγορία όπως επίσης και στην Γ Εθνική κατηγορία.

Ο Χρήστος συμμετείχε και στο τουρνουά που έλαβε μέρος στο Καρλόβασι της Σάμου γνωρίζοντας από κοντά κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Ο Μηλιώνης ξεκίνησε το μπάσκετ στον Κένταυρο Γιαννούλης, για να συνεχίσει σε Περσέα Λάρισας, ΕΑ Λάρισας, ΑΕ Λάρισας, Αμπελώνα, Αστέρα Λάρισας, Ερμή Αγιάς και Τιτάνες Παλαμά ..ευχόμαστε στον Χρήστο να κερδίσει άλλη μια άνοδο στην γ εθνική με την ομάδα μας και να έχει υγεία

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares