Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 16:58

Δυσκολεύτηκαν οι έφηβοι του Περιστεριώνα Τήνου, αλλά νίκησαν τον ανταγωνιστικό Άρη Σύρου

Ο Περιστεριώνας μπορεί να τα βρήκε… σκούρα απέναντι στον αξιόμαχο Άρη Σύρου, όμως όταν χρειάστηκε η ομάδα της Τήνου είχε τις λύσεις κι έφτασε στη νίκη με σκορ 64-56 για τον Α’ όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος “Daktylidis Windows” της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Οι γηπεδούχοι του Αντώνη Βιδάλη εμφανώς επηρεασμένοι από το γεγονός πως το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της απόφασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου καθώς βρέθηκαν τεχνικά προβλήματα στη λειτουργία του συστήματος πυροπροστασίας του γηπέδου, έφτασαν στην δεύτερη νίκη τους τη φετινή σεζόν μετά από αυτή της πρεμιέρας στη Μύκονο (58-51).

peristerionas arissyrou efiviko (2)

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” του Αριστοτέλη Παπαναστασίου, στην δική τους πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895-Νικόλαος Βιδάλης” το μεσημέρι της Κυριακής 22/10 κι έδειξαν πως πρόκειται για έναν υπολογίσιμο αντίπαλο στον όμιλο.

peristerionas arissyrou efiviko (3)

Η κλειστή άμυνα των φιλοξενούμενων δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των παικτών του του Περιστεριώνα, οι οποίοι κατάφεραν ωστόσο να ξεφύγουν με +14 με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (50-36). Ο Άρης, όμως, είχε τις λύσεις και με εύκολα καλάθια που πέτυχε έριξε τη διαφορά χωρίς να καταφέρει να κάνει την ανατροπή. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο.

peristerionas arissyrou efiviko (4)

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα ο διαιτητής Αποστόλης Οικονόμου αντικαταστάθηκε από τον Ιωσήφ Καραμπατζάκη λόγω ασθένειας. Ο τελευταίος θα σφύριζε την αναμέτρηση των κορασίδων ανάμεσα στον ΑΟ Άνδρου και τον Περιστεριώνα που είχε οριστεί για την Κυριακή 22/10 στο “Εμπειρίκιο” και λόγω του παραπάνω γεγονότος το παιχνίδι αναβλήθηκε.

peristerionas arissyrou efiviko (5)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στ. Ρούσσος, Ιωσ. Καραμπατζάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-6, 36-25 (ημίχρονο), 50-36, 64-56.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Βλαστός 31 (3), Τσιντζιλίδας, Κλαυδιανός 2, Γιαννίτσης 3 (1), Δελατόλας 6, Παπαευθυμίου 4, Παρασκευάς 4, Φώσκολος Μ., Ψάρρος, Φώσκολος Ι. 6 (2), Πολυκανδρίτης 4, Μαχμουτι 4.

ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Αρ. Παπαναστασίου): Πέτρου 2, Κορωναίος, Χρυσαφίδης 22, Τσελεπίδης, Γεωργίου 2, Δρωνης 8 (1), Ρετζεπάι, Κολσούζογλου 20 (3), Ρρεδχι 2.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares