Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 10:59

Κίνηση αναγνώρισης και αλληλεγγύης στο έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από τον ΑΟ Πάρου

Η αναγνώριση της προσφοράς αποτελεί ένα απαραίτητο συστατικό για τις αθλητικές κοινωνίες των νησιών μας και στον ΑΟ Πάρου το γνωρίζουν τη σημαντικότητα της αλληλεγγύης.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παρ. Κυκλάδων, με έδρα τη Νάουσα της Πάρου, έχει να επιδείξει μεγάλο έργο, όχι μόνο στα νησιά μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα μέλη της ομάδας έχουν γίνει γνωστά στο αθλητικό κοινό των Κυκλάδων, με την αδιάκοπη εθελοντική παρουσία τους σε αγώνες Μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας στην Πάρο.

Ο ΑΟ Πάρου και συγκεκριμένα το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, ως μία μικρή ένδειξη εκτίμησης στα όσα προσφέρουν στον αθλητισμό και την κοινωνία τα μέλη της ομάδας, προχώρησε στη δωρεά καυσίμων για να καλυφθεί μέρος των αναγκών της Ομάδας Διάσωσης. 

*Σε τέτοιου είδους οργανισμούς όλοι μας θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του ΑΟ Πάρου και να επιδείξουμε την αλληλεγγύη μας, συνδράμοντας ο καθένας με τις δυνάμεις του στον ιερό σκοπό και το τεράστιο έργο που επιτελούν αυτοί οι άνθρωποι.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πάρου:

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παρ. Κυκλάδων, έδρα: Νάουσα Πάρου

Τα πολλά λόγια είναι περιττά για αυτά τα παιδιά, για τους ανθρώπους αυτούς! Πάντα εκεί που τους χρειάζονται, δίπλα σε κάθε άνθρωπο του νησιού μας και όχι μόνο! Πρόσφατα βρέθηκαν δίπλα στους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία, άλλοτε αλλού, πάντα όπου μπορούν να κάνουν το καλύτερο!!! Μόνοι τους , με τις δυνάμεις τους , τις δωρεές και εκάστοτε χορηγίες!!!!

Πάντα δίπλα στους Αθλητικούς συλλόγους, φρουροί των αθλητών και αθλητριών με καίρια επέμβαση όπου χρειάζεται!

Πάντα στο τέλος ή στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν, κάνουμε σαν Σύλλογος, σαν μπάσκετ ? ότι μπορούμε και προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας ότι μας ζητήσουν για να μπορούν να συνεχίζουν το έργο τους !! Παιδιά ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares