Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 21:08

Αντάμωσαν ξανά μετά από εννέα χρόνια Θοδωρής Μάμμος και Γιάννης Τσίμας

Μετά από περίπου εννέα χρόνια οι Θοδωρής Μάμμος και Γιάννης Τσίμας κατάφεραν να ανταμώσουν ξανά το περασμένο Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Οι δύο, σχεδόν συνομήλικοι, προπονητές της ΑΕ Σαντορίνης και του Παμμηλιακού αντίστοιχα βρέθηκαν αντίπαλοι στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στην αναμέτρηση των ομάδων τους στο πλαίσιο του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Θυμήθηκαν τα χρόνια που αμφότεροι οι Θεσσαλοί τεχνικοί, ο ένας Λαρισαίος κι άλλος Τρικαλινός, είχαν βρεθεί και στο παρελθόν αντίπαλοι στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ. Τόσο ως παίκτες των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής της ΕΑ Λάρισας και της Ολύμπια Λάρισας ο Μάμμος και του Σπόρτιγκ Τρικάλων ο Τσίμας, αλλά όσο κι ως προπονητές με τοπικές ομάδες.

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά η πολύ καλή φιλία των δύο ανδρών κρατάει ακόμη και σήμερα. Ο χρόνος τρέχει, οι άνθρωποι φεύγουν, αλλάζουν σταυροδρόμια, αλλά ένα πάντα μένει σταθερό. Οι αναμνήσεις μας! Και ο “Ρόι” με το “Βουνό” είχαν να μοιραστούν πολλές όταν αντάμωσαν στο νησί του ηφαιστείου. Κάτι που είχε γίνει και στην πρόσφατη αναμέτρηση του Παμμηλιακού με τον Μαρπησσαϊκό, όπου ο Τσίμας βρέθηκε με τον Βαγγέλη Μουρογιάννη.

mammos tsimas 2

Με την παρουσία του Γιάννη Τσίμα, η παρουσία των Θεσσαλών προπονητών έχει αυξηθεί στις μπασκετικές Κυκλάδες. Βαγγέλης Μουρογιάννης (Μαρπησσαϊκός), Θοδωρής Μάμμος (ΑΕ Σαντορίνης), Αριστοτέλης Παπαναστασίου (Άρης Σύρου) και Γιάννης Τζήμας (ΑΟ Μυκόνου) είναι αυτοί που τιμούν επάξια με την παρουσία τους το νομό, ενώ το ίδιο ίσχυε και για τον νυν προπονητή της Νίκη Βόλου και πρώην του ΑΟ Ερμούπολης, τον Βολιώτη Ανδρέα Μαύρο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares