Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 10:20

Παμμηλιακός: Το ευχαριστώ για την ιστορική πρεμιέρα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτες όσους συνέδραμαν στον ιστορικό πρώτο αγώνα του τμήματος μπάσκετ, που έγινε για το πρωτάθλημα παίδων με αντίπαλο τον Μαρπησσαϊκό, εξέδωσε ο Παμμηλιακός.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου η ομάδα μπάσκετ παίδων του συλλόγου μας έγραψε ιστορία δίνοντας τον πρώτο επίσημο αγώνα του τμήματος του Παμμηλιακού κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Μαρπησσαϊκού.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί σε αυτό το πρώτο, ιστορικό ταξίδι της αποστολής μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον αθλητικό παράγοντα, κ. Άγγελο Τσιγώνια για την φιλοξενία και την προσφορά προς τους αθλητές μας.

Θερμές ευχαριστίες και στον κ. Μανούσο Βαμβακάρη για την προσφορά των σουβενίρ και την συνεχή στήριξη του στον Παμμηλιακό.

Φυσικά, εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Νικόλαο Χρόνη (Riva Travel) και την ακτοπλοϊκή εταιρία Seajets για την έκπτωση που παρείχαν στα εισιτήρια μετακίνησης. 

Τέλος, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον πρόεδρο κ. Κώστα Πιπέρογλου, στο διοικητικό συμβούλιο, τους προπονητές και τους αθλητές του Μαρπησσαϊκού για την άψογη φιλοξενία τους.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares