Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 00:11

10 σελίδες χρειάστηκαν για να εξηγηθούν τα ανεξήγητα και να απορριφθεί η ένσταση του Πανναξιακού

Απογοήτευση έχει προκαλέσει στις τάξεις του Πανναξιακού, των φίλων του συλλόγου, αλλά και ολόκληρου του μπασκετικού κόσμου η απόφαση της ΕΟΚ να απορρίψει την ένσταση της ομάδας της Νάξου για το εκπρόθεσμο καλάθι της Ακαδημίας Μπάσκετ Ελευσίνας στο παιχνίδι που συζητήθηκε με έντονα σχόλια και δημοσιεύματα για την λανθασμένη απόφαση των διαιτητών.

Η ΕΟΚ, όπως το συνηθίζει δεν δημοσίευσε την απόφαση της, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναπτύσσεται σε 10 σελίδες!!! Ναι καλά διαβάζετε. Χρειάστηκαν 10 σελίδες στην προσπάθεια να αποδειχθεί το ενάντιο σε κάθε κοινή λογική και ειδικά των ανθρώπων που είδαν το βίντεο της σκανδαλώδους απόφασης. 

Δυστυχώς η απόφαση που κατοχυρώνει τον αγώνα υπέρ της ομάδας της Ελευσίνας είναι ανάξια περαιτέρω σχολιασμού, όσο και αυτά που αναγράφονται και μένουν καλά κρυμμένα σαν ''εφτασφράγιστο μυστικό''. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για στίγμα στο άθλημα που πολλοί θα θυμούνται για καιρό.

Ας θυμηθούμε το εκπρόθεσμο καλάθι:

Μία απόφαση που μετά την ανάγνωση της ο πρόεδρος του Πανναξιακού Βασίλης Φλεριανός έφτασε κοντά στην παραίτηση, η οποία απετράπη μετά από ώριμη σκέψη, αλλά η πικρία παρέμεινε και αποτυπώθηκε σε λίγα λόγια που έγραψε στο προφίλ του στο facebook:

Σήμερα μετά την κοινοποίηση της εκδίκασης της ένστασης και ιδιαίτερα το σκεπτικό που μας κοινοποιηθηκε η αλήθεια είναι ότι η απογοήτευση που ένιωσα με έφεραν σε μια σκέψη να τα παρατήσω από Πρόεδρος της ομαδας μας, γιατί δεν αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουμε με τα υπόλοιπα παιδιά της διοίκησης να τυχαίνει τέτοιας αντιμετώπισης. Το αισθημα της αδικιας και της κοροϊδίας ειχαν πλημμυρίσει τις σκέψεις μου και σκέφτηκα γιατί να το παίρναμε όλο αυτο;
Ύστερα όμως στην ομαδική μας ο Δημήτρης έστειλε το παρακάτω μήνυμα:
"Είπα στον γιο μου αυτήν την αγκαλιά να την χαράξει βαθιά μέσα του! Αγκαλιά από κάποιον "αγνωστο" για να τον καλωσορίσει στον κόσμο του αθλητισμού!! Πήρε τοση αγάπη που δεν νομίζω ότι θα ξεχάσει αυτήν την ημέρα! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!! Τα μηνύματα που δέχονται αυτά τα παιδια είναι αμέτρητα και μόνο θετικά!
Έχετε γίνει ένα μεγάλο σχολείο και μια μεγάλη οικογένεια για τα παιδιά μας!!"
Και εκεί πάνω σκέφτηκα ότι αυτό που προσπαθεί και κάνει αυτή η ομάδα εντός και εκτός παρκέ δεν μπορεί να της το κλέψει κάνεις!
Η αγάπη που παίρνουν αυτά τα παιδιά και η χαρά της επιστροφής την Δευτέρα στο σχολείο με ένα χαμόγελο υπερηφάνειας, σου δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσεις να πολεμάς για αυτά!!!
Και ακόμα δεν έχουμε κάνει όσα θέλουμε!
Χρόνο με το χρόνο, μέρα με την μέρα βάζουμε το λιθαράκι μας..
Γι'αυτα τα παιδιά αξίζει να πολεμάμε σαν διοίκηση!
Υ.γ. Κάτι τέτοια μας ενώνουν και μας κάνουν να βγουμε ακόμα πιο δυνατοί!
Υ.γ.1 Ο Πανναξιακος είναι τεράστιος σύλλογος!
Υ.γ.2 Τραγικη ειρωνια... Φίλε μου την ημέρα μνήμης σου χάσαμε από αυτό που πολεμουσες μια ζωή...
Υ.γ.3 Ραντεβού στα play off... Γιατί ο Πανναξιακος εκεί θα είναι..

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares