Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 08:59

''Ματσάρα'' με τρεις παρατάσεις και νικήτρια την Ερμούπολη στη Σύρο

Ένα ματς «ακατάλληλο για καρδιακούς»  που κρίθηκε μετά από τρεις (3) παρατάσεις είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 27.02.2027 στο ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του ΑΚΔΕ.

Η ομάδα των Παίδων του ΑΟ Ερμούπολης φιλοξένησε την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Μυκόνου BC για ένα ματς που θα μείνει αξέχαστο σε όσους το έζησαν από κοντά, καθώς δεν έλεγε να τελειώσει με τίποτε. Οι παίκτες των δύο ομάδων τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα, καθώς χρειάστηκαν όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις παρατάσεις για την ανάδειξη του τελικού νικητή.

Το σύνολο που έχουν δημιουργήσει οι Καρακατσάνης - Ρούσσος μπήκε πιο συγκεντρωμένο στο γήπεδο και με μεθοδικό παιχνίδι, κατόρθωσε να πάρει κεφάλι 9 πόντων στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του coach Αρώνη κατόρθωσαν να επιστρέψουν και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Η ομάδα της Ερμούπολης είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς στην κανονική περίοδο, καθώς διατηρούσε βραχεία κεφαλή τριών πόντων. Ένα τρίποντο όμως του Κυραντώνη έφερε το παιχνίδι στα ίσα (61-61) και η Ερμούπολη δεν πρόλαβε να εκδηλώσει την τελευταία επίθεση, με το ματς να οδηγείται σε παράταση.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στην πρώτη παράταση με την Ερμούπολη να έχει και πάλι προβάδισμα τριών πόντων. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γαρόπουλου να ισοφαρίσει σε 69-69 για τους Μυκονιάτες.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στις τελευταίες δύο παρατάσεις με την τακτική των δύο προπονητών να πηγαίνει περίπατο και τους παίκτες των δύο ομάδων να αναλαμβάνουν τον πρώτο λόγο.

Μετά το 74-74 της 2ης παράτασης, στις αρχές της τρίτης παράτασης έκανε την εμφάνιση της και η καθιερωμένη πλέον ψιλή βροχούλα, η οποία έχει γίνει πλέον τακτικός «θαμώνας» στους εντός έδρας αγώνες των παίδων της Ερμούπολης.

Ίσως θα ήταν δικαιότερο για τους παίκτες των δύο ομάδων ο αγώνας να τελείωνε σε εκείνο το σημείο ισόπαλος, καθώς πραγματικά μετά από 50 λεπτά αγώνα θα ήταν αδικία για οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες να φύγει ηττημένη από το γήπεδο.

Εν τέλει η ομάδα της Ερμούπολης κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στα μέσα της τρίτης παράτασης και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος, κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνα με 87-81.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την επιμονή και τη μαχητικότητα που έδειξαν κατά τη διάρκεια των 55 λεπτών που διήρκησε το ματς.

ΑΟ Ερμούπολης - ΑΟ Μυκόνου BC: 87 - 81

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 16-13, 16-22, 10-13, 8-8, 5-5, 13-7

ΑΟ Ερμούπολης (Καρακατσάνης): Πιταούλης, Μαραγκός, Μπάιλας, Νικολιάς, Καρακατσάνης 1, Ζώρζος, Παναϊρλής 26 (1), Βουτσίνος 10, Κονιτόπουλος 13, Τσινός 31 (1), Ρούσσος 6

ΑΟ Μυκόνου (Αντώνης): Κυραντώνης 9 (3), Κώτσος , Δακτυλίδης15 (3), Γαρόπουλος 9 (1), Καλαμαράς, Βάσιλας, Κατσούλας 13 (1), Βικέλας 10, Γρύμπας, Κουκάς, Περάκης 7, Γρυπάρης 18

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares