Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 00:28

Ντεμπούτο με νίκη για τα Φανάρια.

ATLANTAS-FANARIA ANDRES

Την 1η τους νίκη για φέτος πέτυχαν τα Φανάρια απέναντι στον Άτλαντα στον αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μπάσκετ Ανδρών.

Ο περσινός πρωταθλητής αν και είχε πολλές ελλείψεις στην σύνθεση του κατάφερε να νικήσει 48-60 εκτός έδρας τον μαχητικό Άτλαντα Σαντορίνης, «μαζεύοντας» έτσι το πρώτο δίποντο της νίκης.

Οι γηπεδούχοι πάντως δεν κατέθεσαν τα όπλα σε κανένα σημείο του αγώνα και μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ακολουθούσαν πόντο-πόντο τα Φανάρια.

Οι Ναξιώτες χρειάστηκαν το πνεύμα του μεγάλου αρχηγού για να καθαρίσουν το ματς, με τον Χάρο να αναλαμβάνει δράση στο τελευταίο 4αλεπτο και ενώ το σκορ ήταν 48-48 με τον captain να έχει ένα καταπληκτικό "Κρεσέντο" σκοραρίσματος, που τελικά έδωσε τη νίκη στα Φανάρια με 48-60.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι: Σταματέλος (20Π.), Λάτσε και Αντωνόπουλος (15Π.), ενώ για τα φανάρια ξεχώρισαν οι: Μανδηλαράς, Χάρος Ν.(28Π.) και Βενιέρης(21Π.).

 ΑΤΛΑΝΤΑΣ: ΜΠΑΓΙΑ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΥΤΖΙ, ΣΤΑΜΕΛΟΣ, ΛΑΤΣΕ, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ, ΒΕΛΛΙΚΗΣ, ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ: ΦΙΛΙΠΟΥΠΟΛΙΤΗΣ, ΖΕΥΓΩΛΗΣ, ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΕΡΗΣ, ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ, ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ, ΜΑΝΙΟΣ, ΧΑΡΟΣ Ν., ΒΑΡΕΠΑΣ, ΧΑΡΟΣ Γ., ΚΩΤΣΟΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΗΠΙΩΤΗΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares