Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 22:33

Προημιτελικά με φαβορί και… επικίνδυνα αουτσάιντερ στη «Dappos Basketball League»

Η ώρα της αλήθειας, η ώρα των νοκ άουτ παιχνιδιών, έφτασε στη «Dappos Basketball League». Μετά από 18 αγωνιστικές κανονικής διάρκειας όπου οι ομάδες τα έδωσαν όλα για το καλύτερο πλασάρισμα και την είσοδο στα πλέι οφ, τα κρίσιμα παιχνίδια που θα αναδείξουν το φετινό νικητή του τοπικού πρωταθλήματος της Σαντορίνης είναι γεγονός.

Την Κυριακή 31/03 θα γίνουν γνωστές οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στα Final-4 της διοργάνωσης με οκτώ ομάδες να ερίζουν για τις θέσεις αυτές.

Σε όλους τους προημιτελικούς υπάρχει φαβορί, αφού και στα τέσσερα ζευγάρια η τυπικά γηπεδούχος ομάδα έχει πετύχει δύο νίκες στην κανονική διάρκεια της σεζόν απέναντι στην αντίπαλό της.

Στις 15:30, οι BallerzB.C., οι οποίοι τερμάτισαν πρώτοι στην κανονική διάρκεια, αντιμετωπίζουν τους πρωτοεμφανιζόμενους στο πρωτάθλημα 98ers. Οι Ballerz B.C αποτελούν την ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στα ημιτελικά, αφού διαθέτει πλειάδα παικτών που μπορούν να «κουβαλήσουν» την ομάδα . Από τη μεριά τους, οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν δείξει σημαντική βελτίωση παιχνίδι με το παιχνίδι με κορυφαία τους εμφάνιση να είναι εκείνη της 18ης αγωνιστικής απέναντι στους Wolves of 2 Brothers, όπου ηττήθηκαν στην τρίτη παράταση στο καλύτερο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας.

Στις 17:15, οι Wolves of 2 Brothers αποτελούν το απόλυτο φαβορί απέναντι στους Μάγους του Ροζ. Οι «Λύκοι» διαθέτουν ίσως το πιο πλήρες ρόστερ έχοντας παίξει κατά διαστήματα μπάσκετ… άλλου επιπέδου μέσα στη χρονιά. Αυτό το αποδεικνύει και ότι αποτέλεσαν την μακράν της δεύτερης καλύτερη επιθετικά ομάδα στην κανονική διάρκεια. Από τη μεριά τους, οι Μάγοι του Ροζ είδαν φέτος την ομάδα τους να βελτιώνεται σημαντικά, να πετυχαίνει σημαντικές νίκες και να βάζει δύσκολα σε αντιπάλους θεωρητικά καλύτερους.

Στις 19:00, υπάρχει ίσως το πιο αμφίρροπο από τα τέσσερα παιχνίδια των προημιτελικών. Εκεί, ο Πήγασος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Pollo Nuggets. Οι δύο ομάδες είναι πολύ ποιοτικές και τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι σχεδόν πάντα αμφίρροπα. Οι «αεροπόροι» έχουν αποδείξει ότι μπορούν να διεκδικήσουν το καλύτερο απέναντι σε αντιπάλους με ίδιους στόχους, ενώ οι Pollo Nuggets από τη μεριά τους στην πιο κρίσιμη στιγμή θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι σε ομάδα της πρώτης τετράδας.

Τέλος, στις 20:45 οι περσινοί πρωταθλητές Bombayers αντιμετωπίζουν την Ελπίδα στην επανάληψη του τελικού της σεζόν 2022/23. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να επαναλάβουν τον περσινό τους θρίαμβο έχοντας εξ αρχής δύσκολο έργο. Αποτελούν μία από τις πιο δεμένες ομάδες του πρωταθλήματος έχοντας ελάχιστες προσθήκες και αλλαγές στο ρόστερ τους μέσα στα χρόνια. Από τη μεριά της, η ομάδα της Ελπίδας, που αποτελείται από τους έφηβους και παίδες της Α.Ε Σαντορίνης, έχει δείξει σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι της καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με τα παιδιά του Κώστα Αξιώτη να παίρνουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες. Τώρα καλούνται να διαχειριστούν ένα παιχνίδι νοκ άουτ και να αντιμετωπίσουν μια ομάδα πολύ έμπειρη έχοντας ως «όπλο» το δικό τους ενθουσιασμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών

Κυριακή 31/03

15:30 Ballerz B.C. – 98ers

17:15 Wolves of 2 Brothers – Μάγοι τουΡ οζ

19:00 Πήγασος – Pollo Nuggets

20:45 Bombayers – Ελπίδα

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares