Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 18:29

Βασίλης Φλεριανός: ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΖΙ! Ταβάνι ο Ουρανός! Στέφανε και Δημήτρη για πάρτη σας

Η ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΚ με την κατάληψη της 4ης θέσης στην κανονική περίοδο στον δύσκολο 2ο όμιλο της National League 2 είναι έκδηλη στους κόλπους και στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Βασίλης Φλεριανός, ο οποίος βλέπει μία δύσκολη χρονιά να έχει ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του.

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στα social media ο Βασίλης Φλεριανός έκανε αναφορά και στην επιτυχία του ΑΠΑΣ τα Φανάρια, ενώ δεν παράλειψε να αφιερώσει τη χρονιά στους Στέφανο (σ.σ. Μαστρογιαννόπουλο) και Δημήτρη (σ.σ. Ονάσογλου) οι οποίοι πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή.

Καταλήγει δε με την φράση “ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΖΙ! Ταβάνι ο Ουρανός!”

Αναλυτικά:

Ο Πανναξιακός μας στους τελικούς των play off ανόδου της National League 2.

Ο Πανναξιακός εξασφάλισε την παραμονή του για άλλη μια χρονιά στις εθνικές κατηγορίες(τερμάτισε 4ος στην κανονική διάρκεια)και διεκδικεί τις πιθανότητες του για άνοδο στην National League 1!

Συγχαρητήρια στους προπονητές, στους παίχτες αλλά κυρίως τα συγχαρητήρια από εμένα πάνε στους συνεργάτες μου, στους αφανείς ήρωες της ομάδας, τα παιδιά της διοίκησης!

Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομαδας μας γιατι χωρις αυτούς δεν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τίποτα!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον κόσμο της Νάξου που όλη τη χρονιά στέκεται στο πλευρό μας!

Εκτός του Πανναξιακού αξίζουν θερμά συγχαρητήρια εξίσου και στον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια που τερμάτισε 3ος στο πρωτάθλημα της National League 1 και διεκδικεί και αυτός την άνοδο στην Elite League

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε τη σπουδαιότητα του επιτεύγματος αυτού, μιας και οι ομάδες μας αγωνίστηκαν στους 2 δυσκολότερους ομίλους κάθε κατηγορίας και τερμάτισαν και οι 2 στην πρώτη τετράδα!

Η Νάξος μας είναι το μικρότερο μέρος στην Ελλάδα που έχει 2 ομάδες σε εθνική κατηγορία στο μπάσκετ!

Μαζί με την Μύκονο που βρίσκεται στην Elite league οι Κυκλάδες θα συνεχίσουν και του χρόνου να έχουν 3 ομάδες σε εθνικές κατηγορίες και διεκδικώντας και μια 4η εκπροσώπηση μέσω του φετινού πρωταθλητή Κυκλάδων!

Το μπάσκετ στις Κυκλάδες ανθίζει!

Και σε αυτό πλην των ομάδων καταλυτικό ρόλο έχει και η διοίκηση της ΕΣΚ Κυκλάδων που είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία και έχει ρίξει τρομερή δουλειά στις υποδομές και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα!

Και η Νάξος έχει 2 ομάδες εκπροσώπους στους τελικούς των πρωταθλήματων τους, ζώντας ιστορικές μπασκετικές αθλητικές στιγμές για πρώτη φορά!

Αυτό που χρειάζεται είναι το ΔΑΚ Νάξου Δημ. Περιστεράκης να είναι γεμάτο στους τελικούς αγώνες ανάδειξης πρωταθλητή και του Απας και του Πανναξιακού στηρίζοντας την προσπάθεια των παιχτών και των 2 ομάδων!

Γιατί η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τις θυσίες που κάνουν οι ομάδες στον αθλητισμό (παίχτες, προπονητές, διοίκηση) ειναι το χειροκρότημα!

Ανυπομονούμε για ενα κατάμεστο Κλειστό στις σειρές των τελικών με την αρχή των πρώτων play off τους αγωνες:

# Πανναξιακός- ΚΑΠ

# Απας – Παλαιό Φάληρο

ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΖΙ!

Ταβάνι ο Ουρανός!

Υ.γ. Στέφανε και Δημήτρη για πάρτη σας!

 

 

Ο Πανναξιακος μας στους τελικούς των play off ανόδου της National League 2.✔️ Ο Πανναξιακος εξασφάλισε την παραμονή του...

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Flerianos στις Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares