Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 10:48

Το ευχαριστώ του Περιστεριώνα στον Δήμο Τήνου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον Δήμο Τήνου και ειδικά τον Δήμαρχο Παναγιώτη Κροντηρά για την στήριξη του στις διοργανώσεις των Final-4 εξέδωσε ο Περιστεριώνας Τήνου.

Αναλυτικά:

Για να καταφέρεις να οργανώσεις μια μεγάλη διοργάνωση πρέπει να έχεις σύμμαχο σου το Δήμο. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Τήνου κύριο Παναγιώτη Κροντηρά που κράτησε την προεκλογική του δέσμευση ότι θα μας στηρίξει στη διοργάνωση ενός F4.

Από το πρώτο λεπτό που αναλάβαμε επίσημα την εντολή για τη διοργάνωση υπήρξε θετικός σε ότι ζητήσαμε και με μεγάλη χαρά το αγκάλιασε γιατί όπως γνωρίζουμε η ευαισθησία του για τον αθλητισμό και για το Κλειστό Γυμναστήριο της Τήνου είναι έκδηλη από την προηγούμενη θητεία του και τώρα στη νέα του αρχή έχει τη διάθεση να ακούσει τα προβλήματα μας και να μας βοηθήσει στην επίλυση τους. Δήμαρχε σε θέλουμε δίπλα μας για να πάμε τον αθλητισμό και το μπάσκετ ακόμη πιο ψηλά.

Οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμό κύριο Γιάννη Μέγκουλα όχι μόνο τα F4 αλλά και για όλη του τη βοήθεια στην ομάδα μας και την προθυμία του από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares