Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 14:06

Elite League: Ο ΑΟ Μυκόνου θέλει νίκη για να μην... μπλέξει με τα Play Out

Η Μύκονος υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου το Σάββατο στις 16:00 για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Elite League.

Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη που μπορεί να τους φέρει μέχρι και έβδομους, ενώ αν χάσουν κινδυνεύουν να μπλέξουν στα play out.

«Προερχόμαστε από δυο άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα μας. Η ομάδα περνάει μια αρκετά δύσκολη περίοδο με τραυματισμούς που δεν μας αφήνουν να δουλέψουμε με τον τρόπο που θελουμε. Παρ όλα αυτά ο καθένας δίνει το 100% ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για το ερχόμενο παιχνιδι του Σαββάτου που για εμάς είναι ξεκάθαρα ένας τελικός που θα κρίνει και τη συνέχεια μας στο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε 100% συγκεντρωμενοι και ενωμένοι ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να κοιτάξουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια», ανέφερε ο 28χρονος γκαρντ της Μυκόνου, Δημήτρης Σταμάτης.

Οι φιλοξενούμενοι με νίκη υπό προϋποθέσεις θα είναι στα play out, ενώ με ήττα υποβιβάζονται απευθείας. «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και ένας τελικός για την ομάδα μας με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Η ομάδα μας είναι και πάλι πλήρης, αφού όλα τα παιδιά έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και είμαστε όλοι έτοιμοι, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να σώσουμε την ομάδα μας», τόνισε ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Αίαντα Ευόσμου, Κυριάκος Πετανίδης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares