Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 12:37

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην προπόνηση των παιδιών του Α.Ο. Ερμούπολης [pics]

Ο δράκος του Ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί μας, στα πλαίσια της Αθλητικής, Εκπαιδευτικής Εβδομάδας «Δημήτριος Βικέλας», επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΑΚΔΕ για να συναντήσει τους νεαρούς αθλητές του ΑΟ Ερμούπολης.

Ένα πολύ ιδιαίτερο απόγευμα είχαν την τιμή να ζήσουν οι αθλητές των ακαδημιών, οι προπονητές και η διοίκηση του ΑΟ Ερμούπολης το απόγευμα της 09.04.2024.

Ο θρύλος του Ιωνικού, του Άρη, του Πανιώνιου, του Παναθηναϊκού και προπάντων της εθνικής μας, συνομίλησε με τα παιδιά και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές για τον αθλητισμό, αλλά και κυρίως, για τη ζωή.

GIAN2

Το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ (μην ξεχνάμε ότι ο μεγάλος Νίκος Γκάλης έμαθε μπάσκετ στην Αμερική, ενώ ο Γιάννης Αντεντοκούμπο ήταν καταδικασμένος στην αφάνεια όσο έμενε στη χώρα μας), μετά την ομιλία του υπέγραψε αδιαμαρτύρητα αυτόγραφα για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους της καλαθοσφαίρισης και φωτογραφήθηκε με αθλητές, προπονητές και γονείς που έχουν μεγαλώσει με τα κατορθώματά του και έχουν τραγουδήσει μαζί με τη Μαρινέλα το «Με το Γκάλη, το Γιαννάκη …» τα βράδια της Πέμπτης στο Ακρόαμα της Θεσσαλονίκης μετά από τους Ευρωπαϊκούς θριάμβους του Άρη.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟ Ερμούπολης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον τεράστιο Παναγιώτη Γιαννάκη για την τιμή που τους έκανε, αλλά κυρίως για τις άπειρες στιγμές συγκίνησης που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια είτε μέσα στο γήπεδο είτε από τους πάγκους.

GIAN3

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares